shakelakre Oluşturma zamanı: 9 Şubat, 2014 Oluşturma zamanı: 9 Şubat, 2014 ii gunler buralarda yeniyim hatam olursa simdiden ozur dilerim arkadaslar ben fh yinhe moon pro bh 729blue sponge lastigini donic waldner 600hazir raket tahtasina yapistirmayi dusunuyorum ama lastikleri yavaslatirim diye korkuyorum yavaslar diyorsaniz bi tavsiyede bulunun lutfen oyun stilim fazla spinli ve hizli oynarim masa ustu kesik yaparim
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 9 Şubat, 2014 Gönderim Zamanı: 9 Şubat, 2014 Lastikler neden yavaşlasın ki? Öyle bir şey olmaz.
shakelakre Gönderim Zamanı: 9 Şubat, 2014 Yazar Gönderim Zamanı: 9 Şubat, 2014 tahtanin etkisiyle atislar yavaslamazmi
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 9 Şubat, 2014 Gönderim Zamanı: 9 Şubat, 2014 Şimdi doğru soruyu buldun Tahtan yavaştır büyük bir ihtimal ama; daha önce pro ekipmanlarla oynamadıysan hızlı gelecektir.
shakelakre Gönderim Zamanı: 9 Şubat, 2014 Yazar Gönderim Zamanı: 9 Şubat, 2014 oynadim yinhe 966 ustune 729 fx for benginersla oynadim bunla karsilastirirmisin
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap