mtenisciselim Oluşturma zamanı: 29 Ocak, 2014 Oluşturma zamanı: 29 Ocak, 2014 piyasaya yeni çıktı galiba tt-japan da 156 $
Rıdvan Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2014 Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2014 Bildiğim bütün tahta üstadları çok iyi tahta olacağı konusunda hemfikir.(sonuçta Nittaku) Ve yine bildiğim kadarıyla bahsettiğiniz site Türkiye ve avrupaya ürün satmıyor. Afrika yada Orta asya Türki cumhuriyetleri üzerinden alınabilir belki.
mtenisciselim Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2014 Yazar Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2014 hmm türkiyeye gönderim yapmadığını bilmiyordum teşekkürler . tabletennis11 e yakında gelecekmiş
Onur Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2014 Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2014 Ve yine bildiğim kadarıyla bahsettiğiniz site Türkiye ve avrupaya ürün satmıyor. sadece butterfly satmıyorlar rıdvan bey diger urunlerde sıkıntı yok
Onur Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2014 Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2014 valla off- tahtayı kontrol edemiyorum yoksa acoustic gibi bir efsanenin devamını denemeyi cok isterdim :) 2
Rıdvan Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2014 Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2014 sadece butterfly satmıyorlar rıdvan bey diger urunlerde sıkıntı yok Teşekkürler, Bu güzel haber işte en azından Nittaku alınabilir o zaman. 1
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2014 Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2014 valla off- tahtayı kontrol edemiyorum bende senin gibi erken kabullenseydim. Çok çok ilerletmiştim oyunu mu 2
swan Gönderim Zamanı: 31 Ocak, 2014 Gönderim Zamanı: 31 Ocak, 2014 bu tahta ağır büyük ihtimalle mermi gibi top yollayacaktır ama 90küsür gram. bu arada marlon'un fiber tahtası 400 dolardan satışta :) https://www.xiom.co.kr/community/tt_talk_view.aspx?tCode=1793 çakma olacağını daha önce söylemiştim çin sitelerinde dhs "marlon" tahtası diye geçiyor http://item.taobao.com/item.htm?id=19930425066 bende inatçılardanım dağlara taşlara giden o toplar bir gün elbet inecektir masaya 2
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap