swan Oluşturma zamanı: 29 Ocak, 2014 Oluşturma zamanı: 29 Ocak, 2014 zhang jike geri dönüyor ma long zayıflamış ve hızlanmış; ah şu hataları yapmasan artık! maç süper tansiyonlu. bu maç bana dünya sıralamasında ilk 10 oyuncunun çinli olacağını gösteriyor. 2014 ün sonunda bunu hatırlatın bana not: saç şekline ... ma long apaçi olmuşun elvis prestoy olmuşsun(elvisin yandan yemiş çinli versiyonu) 4
Onur Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2014 Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2014 ben de gumbur gumbur geliyorum ama masaya gidene kadar :P cift hanelilere dusunce daha az gurultu yaparım :) 3
Rıdvan Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2014 Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2014 Sevan'cım Elvis filan demişsin ama Ma Long Zhang jike ye yenilmiş emme 1 milyon dolarlı çocuğu http://www.youtube.com/watch?v=GxihVSq1MhU Ve genç çinli çocuğu fena tokatlamış bence eski hızlı günlerindeki formuna yaklaşmış.. Ma Long cuyuz agaaaa. 1
Onur Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2014 Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2014 Ma Long cuyuz agaaaa. sesli guldum buna :) ammaaa ben xu xin ciyim aga, ma long un yaptıklarını ben de yapıyorum zaten ama xu xin in yaptıklarını yapamıyorum iste :P 1
Rıdvan Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2014 Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2014 , ma long un yaptıklarını ben de yapıyorum zaten Bizim oralarda eskiler şöyle der Onur'cum yavaş yap da bir yanını ağrıtma :P 2
swan Gönderim Zamanı: 31 Ocak, 2014 Yazar Gönderim Zamanı: 31 Ocak, 2014 ma long cuyuz tabi de bu xu xin nolcak böyle? 3-1 kaybetmiş ama kafasında planladığı oyunu o oynuyor, ma long' dan çok daha iyi gördüm durumunu. Ma long da zhang' a yenildi ama oyunu zhang 'dan daha iyi gibi geldi zaten bana. Şurası bir gerçek ma long'dan bu yana masa tenisi eski masa tenisi değil, nasıl waldnerden öncesi ve sonrası farklı ise... Fan bu yaşta ma long'un o zamanki halinden iyi oynuyorsa bunda ma long'un payı vardır. milyon doların her kuruşunu haketti xu xin, güle güle harcasın ne diyim 1
kadirakgun Gönderim Zamanı: 12 Şubat, 2014 Gönderim Zamanı: 12 Şubat, 2014 Bizim oralarda eskiler şöyle der Onur'cum yavaş yap da bir yanını ağrıtma :P :))))
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap