ata Oluşturma zamanı: 19 Ocak, 2014 Oluşturma zamanı: 19 Ocak, 2014 4 aydan beri masa tenisi oynuyorum oyun stilim saldırı,atak spinli vuruşları oldukça seviyorum ve sıkça kullanıyorum 100 150 tllik kombo önerirmisiniz.(linkleriyle lütfen)
Rıdvan Gönderim Zamanı: 19 Ocak, 2014 Gönderim Zamanı: 19 Ocak, 2014 4 aydan beri masa tenisi oynuyorum oyun stilim saldırı,atak spinli vuruşları oldukça seviyorum ve sıkça kullanıyorum 100 150 tllik kombo önerirmisiniz.(linkleriyle lütfen) Stiga allround evolution + 2 adet andro upgrade. (link mink yok (: )
ata Gönderim Zamanı: 20 Ocak, 2014 Yazar Gönderim Zamanı: 20 Ocak, 2014 Abi peki bu yapıştırma işlemleri filan nasıl oluyo yapıştırıcıları nerden alabilirim ve bu önerdiğin lastiklerin altına sünger filan yapıştırılıyomu(ilk kombom cahilliğimi maruz görün :))
Rıdvan Gönderim Zamanı: 20 Ocak, 2014 Gönderim Zamanı: 20 Ocak, 2014 Merhaba forumda ekipman satan siteleri bulun kafaniza yatan bir yerden sipariş verin onlar sizin için yapistirip gonderirler. İstanbul'da isen bizim salona (kurtkoy pendik de ) gelebilirsen bende yapistirabilirim.
ata Gönderim Zamanı: 20 Ocak, 2014 Yazar Gönderim Zamanı: 20 Ocak, 2014 Saolun ama bursaayım aitelere bakıcam masatenisi.com da combo rajetler var her stile uygun yapıştırıp gönderiyolarmış
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap