Kerem Erböke Oluşturma zamanı: 10 Ocak, 2014 Oluşturma zamanı: 10 Ocak, 2014 Merhaba Yarın (Cumartesi 11.1.14) Ma Long ve Zhang Jike çeyrek final maçı var... Son 2 macı ZJK kazanmasına ragmen 8 mac kaybetmiş ...MLong 1. sırada ne dersiniz ? kim kazanır ? 4
veterinarian Gönderim Zamanı: 10 Ocak, 2014 Gönderim Zamanı: 10 Ocak, 2014 hangi kanal yayınlar bilginiz var mı?veya saat bilgisi varsa cctv5 internet üzerinden izleyelim... http://tv.cntv.cn/live/cctv5
veterinarian Gönderim Zamanı: 10 Ocak, 2014 Gönderim Zamanı: 10 Ocak, 2014 Bizim saatimizle pazar günü saat 10 da paylaştığım link üzerinden pro tour büyükler yarı finallerini izleyebiliriz arkadaşlar tv yayın akışına baktım ;)
Kerem Erböke Gönderim Zamanı: 10 Ocak, 2014 Yazar Gönderim Zamanı: 10 Ocak, 2014 Ittf de canli verecek
veterinarian Gönderim Zamanı: 10 Ocak, 2014 Gönderim Zamanı: 10 Ocak, 2014 o zaman süpermiş.. eywallah
Güner Demirel Gönderim Zamanı: 10 Ocak, 2014 Gönderim Zamanı: 10 Ocak, 2014 Bilgi için teşekkürler...
Rıdvan Gönderim Zamanı: 10 Ocak, 2014 Gönderim Zamanı: 10 Ocak, 2014 Paylaşım için Teşekkürler Kerem bey. Ma Long kazanır diyorum. 1
Onur Gönderim Zamanı: 10 Ocak, 2014 Gönderim Zamanı: 10 Ocak, 2014 zhang jike tam bir turnuva adamı ne zaman buyuk bir turnuva olsa kastırıp oynuyor finali. ma long alır demek cok hayalci olmus sayın rıdvan
swan Gönderim Zamanı: 10 Ocak, 2014 Gönderim Zamanı: 10 Ocak, 2014 zhang son zamanlarda baya bir boşvermiş gibi oynuyor, ma long'un grafiği de mayıs- hazirandan bu yana hafif inişli çıkışlı olsa da yükseliyor. ben olsam paraları ma long'a yatırırım 1
Rıdvan Gönderim Zamanı: 10 Ocak, 2014 Gönderim Zamanı: 10 Ocak, 2014 zhang jike tam bir turnuva adamı ne zaman buyuk bir turnuva olsa kastırıp oynuyor finali. ma long alır demek cok hayalci olmus sayın rıdvan Sayın Onur Bak gör Ma Long handikap yapacak, en az 2 set farkla yenecek.
bellek Gönderim Zamanı: 10 Ocak, 2014 Gönderim Zamanı: 10 Ocak, 2014 zhang son zamanlarda baya bir boşvermiş gibi oynuyor, ma long'un grafiği de mayıs- hazirandan bu yana hafif inişli çıkışlı olsa da yükseliyor. ben olsam paraları ma long'a yatırırım Emlak vergisi..Taşıt Pulu 1. taksit..Elektrik..Doğal gaz..aidat..kıl tüy derken bir dohoon...bir gömlek kaldık.. Milli Piyangodan da bir şey çıkmadı...Hocam..Ma long tiyon sağlamsa kulağıma doğru üfleyi ver...kredi çekecem..yanmıyayım..!!!! 2
Rıdvan Gönderim Zamanı: 11 Ocak, 2014 Gönderim Zamanı: 11 Ocak, 2014 Emlak vergisi..Taşıt Pulu 1. taksit..Elektrik..Doğal gaz..aidat..kıl tüy derken bir dohoon...bir gömlek kaldık.. Milli Piyangodan da bir şey çıkmadı...Hocam..Ma long tiyon sağlamsa kulağıma doğru üfleyi ver...kredi çekecem..yanmıyayım..!!!! Abi tiyo sağlamda sen gene de kredi filan işine girme cep harçlığıyla filan yap bahsi yenge hanım başını ağrıtmasın :) 2
kartal Gönderim Zamanı: 11 Ocak, 2014 Gönderim Zamanı: 11 Ocak, 2014 Televizyondan izlemek için Hotbird uydusu 11747 H 27500 Dubai Sports 3 kanalından şifresiz büyük ekran izleyebilirler. 2
Rıdvan Gönderim Zamanı: 11 Ocak, 2014 Gönderim Zamanı: 11 Ocak, 2014 Ma Long 4-3 almış tahminim kısmen tutmuş. :) Ben 2 set fark yapar demiştim yapamamış :)
Bahattinification Gönderim Zamanı: 11 Ocak, 2014 Gönderim Zamanı: 11 Ocak, 2014 2. sete yetişebildim. uzun ralliler hemen hemen hiç yoktu, sıkıcı bir maçtı.
Kerem Erböke Gönderim Zamanı: 11 Ocak, 2014 Yazar Gönderim Zamanı: 11 Ocak, 2014 arkadaslar bende Zhang Jike kazansin istiyordum hatta swan in dedigi gibi parami ona yatirirdim ama 3. sette 12-10 zjk yi oyundan dusurdu... 1
swan Gönderim Zamanı: 12 Ocak, 2014 Gönderim Zamanı: 12 Ocak, 2014 yaaa selim abi... basacaktın paraları ma long a. noldu şimdi? doğalgazcı dinler mi? banka dinler mi? onlara "ya bu sevan bozuk saat gibi günde iki kere doğru gösteriyo güvenemedim" diyebilir misin? ben ferrari ile sizin evin önünden geçiyorum birazdan el sallıycam tenergy dağıtıcam edit: maç baya kapışmalı geçmiş sinir stres... her ikisinin de birbirine yenilmeye tahammülü yok gibi. Ancak zhang jike çok daha olgun görünüyor. darısı ma long un başına diyim ne diyim 1
veterinarian Gönderim Zamanı: 12 Ocak, 2014 Gönderim Zamanı: 12 Ocak, 2014 ben kaçırdım yaaaa oğlum sağ olsun kafa bırakmadı ki :) nete düşsün de izleyeyim bari
Onur Gönderim Zamanı: 12 Ocak, 2014 Gönderim Zamanı: 12 Ocak, 2014 dun aksam izledim nette her yerde var videolar. pavlovich shiwen ile yarı final oynamıs destegime ragmen yenememis maalesef, finali de ning ile oynayıp kazanmıs shiwen ▶ World Tour Grand Finals Highlights: Liu Shiwen vs Viktoria Pavlovich (1/2 Final) - YouTube▶ World Tour Grand Finals Highlights: Ding Ning vs Liu Shiwen (Final) - YouTube 1
karpatlar Gönderim Zamanı: 12 Ocak, 2014 Gönderim Zamanı: 12 Ocak, 2014 Çinli bayan oyuncuların maçları horoz dövüşü gibi.Hiç bir şey anlamıyorum bunların maçlarından. Pavloviç bunlara sürekli yenilse bile her zaman onun oyununu beğenirim.
veterinarian Gönderim Zamanı: 12 Ocak, 2014 Gönderim Zamanı: 12 Ocak, 2014 sağol kardeşim linkler için...
Rıdvan Gönderim Zamanı: 12 Ocak, 2014 Gönderim Zamanı: 12 Ocak, 2014 Finali ve tabikii 1 milyon doları Xu xin kazandı güle güle harcasın :)
swan Gönderim Zamanı: 12 Ocak, 2014 Gönderim Zamanı: 12 Ocak, 2014 ya ben onları yenerim aslında omzum filan ağrıyo bu arada dehşet maç olmuş yüksek hızlı kamerayla bile göremediğim spinler var. helal olsun ikisine de
umur Gönderim Zamanı: 12 Ocak, 2014 Gönderim Zamanı: 12 Ocak, 2014 Masa tenisinden bi bunlar para kazaniyor zaten :) gule gule harca xu xin :) ma long ta yine buyuk turnuvalarin kucuk adamini oynamis
Kerem Erböke Gönderim Zamanı: 13 Ocak, 2014 Yazar Gönderim Zamanı: 13 Ocak, 2014 cok hizlilar inanilmaz hele final maci...
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap