mehmet61_67 Oluşturma zamanı: 16 Aralık, 2013 Oluşturma zamanı: 16 Aralık, 2013 Yazlari oynamak icin yer ve partner ariyorum...
scream Gönderim Zamanı: 17 Aralık, 2013 Gönderim Zamanı: 17 Aralık, 2013 Yazlari oynamak icin yer ve partner ariyorum...Oynayabiliriz inşaAllah ben de Ereğli'deyim ama oynanacak yer ben de pek bilmiyorum. Spor Toto Spor Salonu'nda masa tenisi var ama her zaman masa tenisi açık kalıyor mu bilgim yok.
mehmet61_67 Gönderim Zamanı: 26 Aralık, 2013 Yazar Gönderim Zamanı: 26 Aralık, 2013 Ben artvin de ogretmeni.somestrda ve yaz tatilinde ereglide oluyorum.irtibata gecelim. Oynayacak yer ve zaman bulabilirsek geldigimde haberleselim size de uyarsa
mehmet61_67 Gönderim Zamanı: 3 Haziran, 2014 Yazar Gönderim Zamanı: 3 Haziran, 2014 Yaz da gelmek üzere eregliye geldigimde irtibata gecebilir miyiz
scream Gönderim Zamanı: 13 Haziran, 2014 Gönderim Zamanı: 13 Haziran, 2014 Yaz da gelmek üzere eregliye geldigimde irtibata gecebilir miyiz Sanırım Spor Toto sürekli açık değil yine de oynayacak yer öğrenebilirseniz olabilir.
mehmet61_67 Gönderim Zamanı: 29 Haziran, 2014 Yazar Gönderim Zamanı: 29 Haziran, 2014 Beni faceden eklerseniz daha kolay irtibata gecebiliriz. Adım mehmet erdoğanoğlu
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap