Nitro Gliserin Oluşturma zamanı: 12 Aralık, 2013 Oluşturma zamanı: 12 Aralık, 2013 Aradım fakat bulamıyorum sorum ''fırçalama'' kelimesiyle ilgili. Fırçalama nedir,sanırım aşağıdan yukarı doğru topa vurmak ama buna spin denmiyormu? Fırçalayarak spin,topspin ve fırçalamadan spin,topspin in farkları nelerdir?
cagan Gönderim Zamanı: 14 Aralık, 2013 Gönderim Zamanı: 14 Aralık, 2013 Forumda detaylı bir arama yaparsanız sorunuzun cevabını bulacaksınız.
Bora Gönderim Zamanı: 14 Aralık, 2013 Gönderim Zamanı: 14 Aralık, 2013 arama kısmına "fırçalama" yazdım ve 2 güzel konu buldum. http://www.masatenisi.org/forums/topic/1611-spin-cekmek-icin-ne-yapmaly/ http://www.masatenisi.org/forums/topic/8471-forehand-top-spin-cekemiyorum/ 2
Nitro Gliserin Gönderim Zamanı: 14 Aralık, 2013 Yazar Gönderim Zamanı: 14 Aralık, 2013 O konulara baktim yeterli aciklama yok. Fircalamanin ne demek oldugunu anladim cin lastikleriyle bunu yapiyordum ama yapiska. olmayan yuzeyli lastiklerle bunu yapinca olmuyo. Spin dedigimiz sey zaten fircalama hareketini yapmak degil midir? yapiskan olmayan raketlerle nasil spin yapicaz bunu ogrenmeye calisiyorum
bsg18 Gönderim Zamanı: 14 Aralık, 2013 Gönderim Zamanı: 14 Aralık, 2013 benım bıldıgım(yada su zamana kadar ogrendığım ( yanlışım varsa duzeltın) ) yapıskan yuzeylı lastikler yani çin lastikleri topu tuttukları için fırçalayarak spin yapabiliyoruz ancak yapışkan yüzeyli olmayan lastiklerde diğer yapışkan yüzeyli lastiklere kıyasla çok daha az top tuttuğu için top, lastiğin içine göümlerek spin çekiliyor. 1
Nitro Gliserin Gönderim Zamanı: 14 Aralık, 2013 Yazar Gönderim Zamanı: 14 Aralık, 2013 Buraya kadar tamam,gomulerek spin cekiliyo deniliyo ama topspi. mesela,fircalamadan nasil yapilabilir
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 15 Aralık, 2013 Gönderim Zamanı: 15 Aralık, 2013 Buraya kadar tamam,gomulerek spin cekiliyo deniliyo ama topspi. mesela,fircalamadan nasil yapilabilir Masa tenisi bilim-kurgusal bir spor değil, fiziğin de öneminin olduğu bir spor güzel kardeşim :) Fırçalamadan spin, yaparsın, görüntüsü aşırı abest olmakla beraber toptaki falso sıfıra yakın olur, işin raconu, düzgün spin istiyorsan, fırçalayarak spini dolu çekmektir, olayın özü ordadır.
Mustafa Yıldız Gönderim Zamanı: 16 Aralık, 2013 Gönderim Zamanı: 16 Aralık, 2013 Bildiğin fırçalıyorsun, hatta kalaylıyorsun, adam gibi gitmezsen şaplağı yersin ona göre TOP..diyorsun, bak nasıl gidiyor... Fırçalamadan spin'de de telkin ile, güzel güzel konuşarak, tatlı dille yılanı deliğinden çıkarmaya çalışıyorsun...mizaç meselesi... 1
bellek Gönderim Zamanı: 16 Aralık, 2013 Gönderim Zamanı: 16 Aralık, 2013 Top bazen benim isteklerimi karşılamadığı zaman ...topa GAVAT diyorum ki bana kızıp hızlansın...her top bu tür fırçalanmaya gelmez kızabilir bende KAVAS dedim beni yanlış anladın diye hemencik kıvırırım.. ki top sakinleşsin.. Sayın hocam sorularında nick seçimine uygun..sonunda bizleri patlatacaksın gibi geliyor.. Bu konulara fazla takılmaya gerek yok... oynadıkça neyin ne olduğunu daha iyi algılarsınız...
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 16 Aralık, 2013 Gönderim Zamanı: 16 Aralık, 2013 Top bazen benim isteklerimi karşılamadığı zaman ...topa GAVAT diyorum ki bana kızıp hızlansın...her top bu tür fırçalanmaya gelmez kızabilir bende KAVAT dedim beni yanlış anladın diye hemencik kıvırırım.. ki top sakinleşsin.. Sayın hocam sorularında nick seçimine uygun..sonunda bizleri patlatacaksın gibi geliyor.. Bu konulara fazla takılmaya gerek yok... oynadıkça neyin ne olduğunu daha iyi algılarsınız... Kavas'tır abi o 1
bellek Gönderim Zamanı: 16 Aralık, 2013 Gönderim Zamanı: 16 Aralık, 2013 Kavas'tır abi o Göz görmüyor..Kulaklarda sağır vaziyetlerde...yapacak bir şey kalmadı..hurdaya çıktık.... Ebelendik......Düzeltecez artık ...
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap