Baturalp Oluşturma zamanı: 17 Kasım, 2013 Oluşturma zamanı: 17 Kasım, 2013 Merhaba arkadaslar ben.once size nasil oynadigi anlatiyim off oynuyorum masadan cok uzakdegil cokda yakin degil benim sorum ise ben simdi primorac off- tahta almak istiyorum daha iyi onerisi olan varmi ve lastik olarakta vega europe dusunuyorum sriver fx alicaktim ama su bazli degil dediler sizce hangisini secmeliyim yada daha iyi bir oneriniz varmi ve ben bu yaptigim komboyu kac yil kullanabilirim
Mustafa Yıldız Gönderim Zamanı: 17 Kasım, 2013 Gönderim Zamanı: 17 Kasım, 2013 Kullanım sıklığına ve tarzına göre değişir, bir yıl da sürebilir 2 ay da..Yeni başlayanlar için tavsiyeler bölümlerini güzelce okuyun, tipini sevdiğiniz bir tahtayı ve adını duyduğunuz kontrollü bir çift lastiği alıverin. Doğru kişilerle doğru yerde doğru biçimde antremanlarınızı yapın, sonra ne alacağınıza kendiniz karar verirsiniz... 3
Rıdvan Gönderim Zamanı: 17 Kasım, 2013 Gönderim Zamanı: 17 Kasım, 2013 Kullanım sıklığına ve tarzına göre değişir, bir yıl da sürebilir 2 ay da..Yeni başlayanlar için tavsiyeler bölümlerini güzelce okuyun, tipini sevdiğiniz bir tahtayı ve adını duyduğunuz kontrollü bir çift lastiği alıverin. Doğru kişilerle doğru yerde doğru biçimde antremanlarınızı yapın, sonra ne alacağınıza kendiniz karar verirsiniz... +1
Baturalp Gönderim Zamanı: 17 Kasım, 2013 Yazar Gönderim Zamanı: 17 Kasım, 2013 Peki ben aldigim bi raketi kac yil kullanabilirim alacagim taket primorac off- ustune vega eutope
xtremetawsan Gönderim Zamanı: 17 Kasım, 2013 Gönderim Zamanı: 17 Kasım, 2013 Tahtayı sayı kaybedince sağa sola fırlatma, masaya vurma huyunuz yoksa yıllarca kullanırsınız, lastik ler eskidikçe tahtayı sabit tutup değiştirirsiniz yeni lastik ile eskiyeni. 1
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap