Baturalp Oluşturma zamanı: 13 Kasım, 2013 Oluşturma zamanı: 13 Kasım, 2013 Arkadaslar ben hazir raketim timoboll raketimden ya DHS comboya http://masatenisi.com/kombourun.aspx?id=41 yada primorac off- tahta ve sriver lastik alcam sizde hangisi atakli spin oynuyorum ve ben butter fly faniyim diger markalar hakkinda bilgi verirmisiniz
m1461 Gönderim Zamanı: 14 Kasım, 2013 Gönderim Zamanı: 14 Kasım, 2013 sriver her yönden iyidir hazır raketten sonra tg2 tg3 kontrolsüz gelebilir 1
Baturalp Gönderim Zamanı: 14 Kasım, 2013 Yazar Gönderim Zamanı: 14 Kasım, 2013 Peki tahta olarak ne onerirsiniz primirac off- mi petr corbel mi bide ben bunu yazin baso gibi alicam o zmana kadar baska bi kombo kullanixam baska birinin alismak icin
m1461 Gönderim Zamanı: 15 Kasım, 2013 Gönderim Zamanı: 15 Kasım, 2013 o tahtalarla ilgili pek bir bilgim yok ama petr korbel standart tahta boyutlarından biraz daha küçük diye biliyorum primorac off- de kaliteli bir tahtadır
Baturalp Gönderim Zamanı: 15 Kasım, 2013 Yazar Gönderim Zamanı: 15 Kasım, 2013 Tesekkurler sriver fx hakkinda ne dusinuyosunuz
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap