Baturalp Oluşturma zamanı: 13 Kasım, 2013 Oluşturma zamanı: 13 Kasım, 2013 Merhabalar siteye ilk mesajim hatamiz olursa affola ben onceden butterfly timoboll 900f ile oynuyordum ve daha iyi bir rakete geciyim dedim once primorac 7000 dusundum ama hazir raketten beni vazgecirdiler suanda http://masatenisi.com/kombourun.aspx?id=41 DHS combo dusunuyorum nasildir ben yapistirma islemini bilmiyorum burada hazir yapistiruyorlarmis oynayus stilim ise spinli atak oynuyorum simdiden tesekkurler
tanererdem Gönderim Zamanı: 15 Kasım, 2013 Gönderim Zamanı: 15 Kasım, 2013 merhabalar. masatenisi.com'dan xiom extreme s tahta ve 2 adet çin lastiği aldım. işçilikleri çok güzel rakete hayran kaldım. eğer masa tenisine gönül verdiyseniz profesyonel raket alın derim. hazır raketler istenileni vermiyor. en kötü toplama raket bile hazır rakete 5 basar bence.
m1461 Gönderim Zamanı: 15 Kasım, 2013 Gönderim Zamanı: 15 Kasım, 2013 bence hazır raketten sonra hard lastiklerle oynaman sakıncalı olabilir tamam lastikler güzel ama medium veya soft lastiklerle başlayabilirsin yine de kendi tercihin
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap