ünlü Oluşturma zamanı: 4 Kasım, 2013 Oluşturma zamanı: 4 Kasım, 2013 Merhaba arkadaşlar; Belki aynı bölge için bir başlık daha vardır , gözden kaçırdıysam kusura bakmayın. Evim Beylikdüzü- Avcılar bölgesinde , bu bölgede konuyu sıcak bir hale getiremedim. 2. alternatif olarak iş yerime yakın bir yerlerde de oynayabileceğimi düşündüm. Kağıthane bölgesinde hafta içi bir çok gün müsaitim. İleri düzey bir oyuncu değilim. Sanırım orta düzeyim diyebilirim. İlgisini çeken arkadaşlar. Özel mesaj veya başlığa yazabilirler. Aktif şekilde kontrol ediyorum. Teşekkürler.
kaan_t.dag Gönderim Zamanı: 14 Kasım, 2013 Gönderim Zamanı: 14 Kasım, 2013 Pazar günü ismekte olmayı planlıyorum. Müsait olanları beklerim
Sedat Gunduz Gönderim Zamanı: 3 Ocak, 2014 Gönderim Zamanı: 3 Ocak, 2014 Merhaba, Ben Göktürk'te oturuyorum ve işyerim Kağıthane'de. Göktürk'de oynayacak yer bulamadım. İsmek ile ilgili bilgi verebilir misiniz ? Teşekkürler.
safa51 Gönderim Zamanı: 27 Ocak, 2014 Gönderim Zamanı: 27 Ocak, 2014 Bende kağıthanede oturuyorum lise son öğrencisiyim hafta sonları 2 den sonra musaitim isterseniz beraber oynayabiliriz
Quintus Gönderim Zamanı: 18 Haziran, 2018 Gönderim Zamanı: 18 Haziran, 2018 4 yıl geçmiş üzerinden muhtemelen kişiler yer değiştirmiştir ama yeniler de gelmiştir belki :) Kağıthane'ye yeni taşındık, bu taraflarda oynayacak arkadaş varsa (Yahya Kemal'de olur İsmek'te). Hafta içi akşam 6'dan sonra, hafta sonu da duruma göre oynayabilirim. Eski lisanslı masa tenisi oyuncusuyum. Çok iyiyim diyemem elbette uzun zaman uzak kaldık ama zamanla ritmi bulur uyum sağlarım diye düşünüyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap