ReDuX.? Oluşturma zamanı: 16 Ekim, 2013 Oluşturma zamanı: 16 Ekim, 2013 Bir şey sorucam lig oyuncusu olmak için belli bir düzeyde oynaman lazım. hadi diyelim ki güzel oynuyorum lige nasıl giricem ? (o kadarda iyi oynamam)
Shanks Gönderim Zamanı: 16 Ekim, 2013 Gönderim Zamanı: 16 Ekim, 2013 ligdeki bir takımın hocasına yöneticisine seni takıma almaları için başvuruda bulunabilirsin ve ya terfi ligi için bir takıp kurup (en az 3 kişi) 2lige girmeye çalışabilirsin
ReDuX.? Gönderim Zamanı: 16 Ekim, 2013 Yazar Gönderim Zamanı: 16 Ekim, 2013 diyelim ki ligteki bi takıma girdim.para alırmıyım atıyorum 1 ligte oynuyorum ortalama kaç para alırım ?
umur Gönderim Zamanı: 18 Ekim, 2013 Gönderim Zamanı: 18 Ekim, 2013 yok abi ya.1. ligte hangi çift çeker 2000 tl ye oynuyor merak ediyorum.
Champ Gönderim Zamanı: 18 Ekim, 2013 Gönderim Zamanı: 18 Ekim, 2013 Liglerde para almak için maç almak yetmiyor.İsim yapmak ve kulis yapmak gerekiyor.Birde bulunmaz hint kumaşı havalarına girmek gerekiyor.Tecrübeyle sabittir. 3
umur Gönderim Zamanı: 28 Ekim, 2013 Gönderim Zamanı: 28 Ekim, 2013 Bu ne demek şimdi anlamadım? internetteyiz ben seni tanımuyorum nasıl anlayayım ne demek istediğini? geyik mi yapıyoruz böyle yazıyosunuz anlamıyorum ha... az mı çok mu? piyasa oynaktır lafının nesini anlamadın? tabiki az abi.evet dediğin doğru piyasa oynaktır fakat bu kadar da değil.1. ligte alayına çift çekecek bir oyuncu varsa (kulübün kendi yetiştirdiği sporcu hariç) bana 1 kişi göster turnuva başı 500 e oynayan hemen anlaşalım kendisiyle
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap