fairmount Oluşturma zamanı: 5 Ekim, 2013 Oluşturma zamanı: 5 Ekim, 2013 Selam Arkadaslar 17 yasindayim 12 yasindan beri okul takimi vs oynuyorum. Masa tenisi ile 8-9 yaslarinda tanistim. Oyun tarzim daha cok atak ve spinlidir. Prof antronerler 1-2 ay teknik ve egitim aldigim oldu. Iyi oynarim ama profesyonel degil. Su an kullandigim raket Artengo marka bir raketin tahtasi var elimde flared sapli. FH donic Barracuda BH Donic Desto F1 Raket cok eskidi yeni bir raket almak istiyorum. Su an kilerden ust duzey fakat ayni tarzda raket oneriniz varsa bekliyorum Ayrica tahta olarak Off Flared sapli carbon olursa sevinirim Onerileriniz Bu arada fiyat limiti 200-300 Tl Aklimda olanlar Joola Eagle Fast-FH Joola maxx 450-BH Xiom Vega Elite siz nedersiniz arkadaslar tavsiyelerinizi bekliyorum.
Burak Yılmazer Gönderim Zamanı: 7 Ekim, 2013 Gönderim Zamanı: 7 Ekim, 2013 Tahta: http://www.masatenisi.com/urun.aspx?id=692 BH/FH:http://www.masatenisi.com/urun.aspx?id=651 Mazunov oldukça hızlı güzel ve kaliteli bir tahta kullanma şansım olmuştu (mark V ile) yumuşak lastiklerle müthiş oluyor xiom musa gibi bir lastikle uygun olur oyunu geliştirmeye uygun bir kombo olur Bol Tenisli Günler
ufukiyate Gönderim Zamanı: 8 Ekim, 2013 Gönderim Zamanı: 8 Ekim, 2013 joola karbon vega europe vega elite
Burak Yılmazer Gönderim Zamanı: 8 Ekim, 2013 Gönderim Zamanı: 8 Ekim, 2013 joola carbon bende var çok üst düzey bir tahta değil ancak fiyatını hak eden ender tahtalardan
fairmount Gönderim Zamanı: 11 Ekim, 2013 Yazar Gönderim Zamanı: 11 Ekim, 2013 cevaplariniz icin tesekkur ederim.
fairmount Gönderim Zamanı: 12 Ekim, 2013 Yazar Gönderim Zamanı: 12 Ekim, 2013 Arkadaslar Tahta olarak joola eagle fast alacagim. Cunku joola carbon kontrol bakimindan cok zayif. Ayrica lastik olarak bh xiom vega europe olacak. Yalnzica FH secmekte zorlaniyorum. Bana spinli ve hizli kontrolude az olmayan bir lastik gerekiyorum. Yani mesela soyle degerler. 10 uzerinden: Hiz:9,5 Konrtol:9 Spin:9,5 veya 10 Varsa oneriniz bekliyorum. Su an bu degerlerde xiom vege asia veya xiom sigma euro olabilir. Fakat fiyat olarak cok acilamam. Bu yuzden Tavisyelerinin 70-80 tl gecmesin.
ufukiyate Gönderim Zamanı: 12 Ekim, 2013 Gönderim Zamanı: 12 Ekim, 2013 şefim baracuda ya en yakın lastik vega europe, çift taraflı alın keyfinize bakın; tahta olaraksa balsa tahtalara ben ısınamadım bir türlü sizin tercihiniz tabi...
Recommended Posts