Champ Oluşturma zamanı: 4 Ekim, 2013 Oluşturma zamanı: 4 Ekim, 2013 Geçen sezon 2. ligde Ostim Spor Kulübünde oynayan ve bu sene de Süper Lig Takımlarından Anafen Spor da oynayacak olan Kürşat ÇAĞLAYAN Özel Sporcular Avrupa Şampiyonu oldu.Kendisini tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum. Ayrıntılı haber 5
tridimit Gönderim Zamanı: 4 Ekim, 2013 Gönderim Zamanı: 4 Ekim, 2013 değerli kardeşimizi tebrik ederim.
moktav Gönderim Zamanı: 4 Ekim, 2013 Gönderim Zamanı: 4 Ekim, 2013 Genç kardeşimiz Kürşat'ı tebrik ederim. Geçtiğimiz senelerde sanıyorum Avrupa 2.'si olmuştu ve 1. olamadığı için hırslanıyordu. Ülkemiz, masa tenisi ve onun adına çok sevindim.
Champ Gönderim Zamanı: 4 Ekim, 2013 Yazar Gönderim Zamanı: 4 Ekim, 2013 Özel sporcu ne oluyor? Engelli
swan Gönderim Zamanı: 4 Ekim, 2013 Gönderim Zamanı: 4 Ekim, 2013 kardeşimizi tebrik ediyorum azmin elinden hiçbirşey kurtulmaz
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 4 Ekim, 2013 Gönderim Zamanı: 4 Ekim, 2013 Özel sporcular, zihinsel engelli olan sporcular; federasyon sporcularına özel sporcular diye hitap ediyor ki çok ince bir düşünce bence....Bu federasyonun Masa tenisi teknik komitesinde Babür Üstündağ, Soner Polat gibi bilgili isimler var..
Güner Demirel Gönderim Zamanı: 5 Ekim, 2013 Gönderim Zamanı: 5 Ekim, 2013 Kürşat kardeşimi gönülden kutluyorum. Raketine sağlık....
Hakan KIRIK Gönderim Zamanı: 5 Ekim, 2013 Gönderim Zamanı: 5 Ekim, 2013 Geçen bizim salonda izledim Kürşat'ı. BH tarafında pütür ile çok değişik bir tarzda oynuyor.Değişik vuruşları var.
Burak 06-86 Gönderim Zamanı: 6 Ekim, 2013 Gönderim Zamanı: 6 Ekim, 2013 Yalovali garip katilmis mi acaba ? Bildiğim kadarıyla Garip işitme engelliydi. İşitme engellilerin turnuvaları ayrı oluyor.
umur Gönderim Zamanı: 6 Ekim, 2013 Gönderim Zamanı: 6 Ekim, 2013 Aynen abi isitme engelli bir kardesimiz ama turnuvalarin ayri yapildigini bilmiyordum
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 6 Ekim, 2013 Gönderim Zamanı: 6 Ekim, 2013 Aynen abi isitme engelli bir kardesimiz ama turnuvalarin ayri yapildigini bilmiyordum Garip te hem işitme engeli var hem de özel sporcularda da oynuyor, ferdilerde derece yapamadı ama Kürşat ile takımlarda da altın madalya kazandık
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap