swan Oluşturma zamanı: 2 Ekim, 2013 Oluşturma zamanı: 2 Ekim, 2013 arkadaşlar istanbulda robotla çalışabileceğim bir yer arıyorum. Almanyada kaldığım süre içinde bol bol oynama şansım oldu bir daha masa tenisinden uzaklaşmak istemiyorum, düşüncelerimi prova etmek için robotla çalışmaya ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim
swan Gönderim Zamanı: 3 Ekim, 2013 Yazar Gönderim Zamanı: 3 Ekim, 2013 iki yada üç backhand varyasyon çalışacağım zaten, ayak çalışmayacaktım çok teşekkürler ozan hocam görür işimi o robot.
bsg18 Gönderim Zamanı: 3 Ekim, 2013 Gönderim Zamanı: 3 Ekim, 2013 örnek mahallesinde oturuyorum, bir oynayamadım şu dernekte :) 1
bsg18 Gönderim Zamanı: 3 Ekim, 2013 Gönderim Zamanı: 3 Ekim, 2013 sebebi yok diyebiliriz aslında, bir kere gittik alınmadık o da kendi hatamız yüzünden ( ayakkabımız yoktu ) şu aralar partner , zaman fırsat vs. bulamıyorum 1
alaattin karatepe Gönderim Zamanı: 4 Ekim, 2013 Gönderim Zamanı: 4 Ekim, 2013 örnek mahallesindeki veteran derneğinde var ama robotun kafası bozuk sağa sola oynamıyor hep aynı yere top atıyor... örnek mahallesindeki veteran derneğinde var ama robotun kafası bozuk sağa sola oynamıyor hep aynı yere top atıyor... eğer örnek mahallesi okmeydanındaki ise yakınım derneğe bende uğramak isterim Hasköy ortaokulu öğretmeniyim (müzik) okulada yakın oluyor.........
musab kara Gönderim Zamanı: 4 Ekim, 2013 Gönderim Zamanı: 4 Ekim, 2013 Hangi tur ayakkabi giymek gerekiyorki..
Rıdvan Gönderim Zamanı: 5 Ekim, 2013 Gönderim Zamanı: 5 Ekim, 2013 eğer örnek mahallesi okmeydanındaki ise yakınım derneğe bende uğramak isterim Hasköy ortaokulu öğretmeniyim (müzik) okulada yakın oluyor......... Alaattin hocam maalesef örnek mahallesi diye bahsedilen dernek göztepe deki vmtd.
Rıdvan Gönderim Zamanı: 5 Ekim, 2013 Gönderim Zamanı: 5 Ekim, 2013 arkadaşlar istanbulda robotla çalışabileceğim bir yer arıyorum. Almanyada kaldığım süre içinde bol bol oynama şansım oldu bir daha masa tenisinden uzaklaşmak istemiyorum, düşüncelerimi prova etmek için robotla çalışmaya ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim Anadolu yakasında ikamet ediyorsan antrenman yaptığım kurtköydeki salona da beklerim sevancım. 1
bsg18 Gönderim Zamanı: 5 Ekim, 2013 Gönderim Zamanı: 5 Ekim, 2013 Hangi tur ayakkabi giymek gerekiyorki.. yanımızda spor salonunda gıymek ıcın temız ayakkabı yoktu, turu onemli değil.
swan Gönderim Zamanı: 7 Ekim, 2013 Yazar Gönderim Zamanı: 7 Ekim, 2013 Rıdvan hocam yeşilköydeyim ama mutlaka bir günümü tamamen ayırıp ziyaretinize gelirim. Çok teşekkür ederim davetiniz için 1
Rıdvan Gönderim Zamanı: 8 Ekim, 2013 Gönderim Zamanı: 8 Ekim, 2013 Rıdvan hocam yeşilköydeyim ama mutlaka bir günümü tamamen ayırıp ziyaretinize gelirim. Çok teşekkür ederim davetiniz için Rica ederim Sevancim seninle antrenman yapmak benim icin zevk olur. 1
Mehmetblkbs Gönderim Zamanı: 28 Ekim, 2013 Gönderim Zamanı: 28 Ekim, 2013 Güzel oluyor robotla çalışmak
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap