Misafir Oluşturma zamanı: 9 Nisan, 2006 Oluşturma zamanı: 9 Nisan, 2006 normal bir rakete de ozellikle gergely gibi rakette 180 gram agirlik sizce normalmi normalde raket 82 gram geliyor lastigi takinca 180 gram kusura bakamayin ama o zamnda gergely hizini hissedemiyorum bir spin yapiyim diye bir gun bilegi kiricam acaba yapistirici da etkilermi bana h3 marka yazabilirmisiniz hafif yapistirici
Misafir Gönderim Zamanı: 9 Nisan, 2006 Gönderim Zamanı: 9 Nisan, 2006 Valla Murti kardeş; hızı seni keser mi bilmem ama Butterfly Balsa Carbo X5 tahta çok hafif. Sadece 75 gram. Daha yeni aldım ve çok rahat ettim. Backhand spinlerde bile hiç kasmıyor. Eskiden 3-4 backhand vurdum mu, bileğim çıkacak gibi oluyordu. Şimdi çok rahatım. Tabi lastiklerin ağırlığı da önemli. Ben Sriver FX kullanıyorum. Nisbeten hafif lastikler. Tabi Bryce falan daha ağır olurdu. Eğr ben tahtamdan memnunum, değiştirmem dersen mecburen çekeceksin bu ağırlığı. Eğer yok yeni tahta alırım dersen Balsa Carbo X5 i bir incele. Güzel tahta. Hafif.
Guest Simurg Gönderim Zamanı: 10 Nisan, 2006 Gönderim Zamanı: 10 Nisan, 2006 Murti, Donic ve TSP'nin de balsa tahtaları da oldukça hafif. Zaten malum balsa hafif bir ağaç olduğu için, balsadan yapılan tahalar da hafif oluyor. Ama gerçekten hafif bir tahta istiyorsan Re-impact derim bazı modellerinin ağırlığı 60 gr.'a kadar düşüyor. benim kullandığım model 65 gr. Bir de zaten ince lastiklerle kullanıldığı için raketin toplam ağırlığı oldukça az oluyor.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap