Guest harun-W_ANG Oluşturma zamanı: 6 Nisan, 2006 Oluşturma zamanı: 6 Nisan, 2006 Arkadaslar!!! Ankara'da maç yapacak arkadas ariyorum. Haftada 1 veya 2 kez antrenman yapiyorum ama hiç maç yapmiyorum. Tecrübe eksikligim var. Kurumlarda veya süper ligdeki arkadaslardan rica ediyorum. Irtibata geçelim ve maç yapalim. Sizler için fedakarlik, bizler için ise tecrübe kazanmak anlamina gelir. Müsait olan arkadaslar benle irtibata geçsin lütfen. tesekkürler....
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 7 Nisan, 2006 Gönderim Zamanı: 7 Nisan, 2006 Arkadaslar!!! Ankara'da maç yapacak arkadas ariyorum. Haftada 1 veya 2 kez antrenman yapiyorum ama hiç maç yapmiyorum. Tecrübe eksikligim var. Kurumlarda veya süper ligdeki arkadaslardan rica ediyorum. Irtibata geçelim ve maç yapalim. Sizler için fedakarlik, bizler için ise tecrübe kazanmak anlamina gelir. Müsait olan arkadaslar benle irtibata geçsin lütfen. tesekkürler.... Antrenmanı nerde yapıyorsunuz.Belki gelebilirim.
Guest harun-W_ANG Gönderim Zamanı: 8 Nisan, 2006 Gönderim Zamanı: 8 Nisan, 2006 Antrenmanı nerde yapıyorsunuz.Belki gelebilirim. Anrtenmani genelde Gazinin Üni. Spor Salonunda yapiyorum. Gelebilirsen çok sevinirim. Maç yapmak hepimiz için degisiklik olur. Görüsmek üzere....
Guest mehmetf Gönderim Zamanı: 27 Nisan, 2006 Gönderim Zamanı: 27 Nisan, 2006 Anrtenmani genelde Gazinin Üni. Spor Salonunda yapiyorum. Gelebilirsen çok sevinirim. Maç yapmak hepimiz için degisiklik olur. Görüsmek üzere.... size nasıl ulaşabiliriz? ben de gazi de merkez kampüste öğrenciyim. isterseniz beraber oynayabiliriz. ama benim de çok fazla tecrübem yok . mühendislikte oynuyorum. istersen sen de oraya gel. orada oynarız. istersen buluşup spor salonunda oynarız. oynarsak beni çok memnun edersiniz. çok teşekkürler. görüşmek ümidiyle e-mail: unknownhero@mynet.com
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap