bogachan60 Oluşturma zamanı: 31 Ağustos, 2013 Oluşturma zamanı: 31 Ağustos, 2013 Hayırlı Akşamlar arkadaşlar, Antrenmanlarda hangi renk top tercih ediyorsunuz? Uluslararası maçlarda hep beyaz top kullanıldığını gördüm, bunun özel bir sebebi veya kuralı var mı? Not: Başlığı yanlış yere açtıysam şimdiden özür dilerim, grubunuza yeni katıldım, öğrenene kadar mazur görün. Şimdiden teşekkür ediyorum,
ufukiyate Gönderim Zamanı: 1 Eylül, 2013 Gönderim Zamanı: 1 Eylül, 2013 beyaz top profesyoneller tarafından daha çok tercih edilir ve daha sağlıklıdır ama türkiye de floresanlarla aydınlatılan seramik zeminli salonlar salonlar olduğu için bu topları görmek zorlaşıyor dolayısıyla ışık düzeni ve şekli iyi olmayan salonlarda turuncu topları tercih etmenizi öneririm... turuncu maç topları da var ama genel olarak beyaz.... bizim antrenmanlarımız da beyaz topla yapılıyor bu söylediğim nedene rağmen göz alışkanlığı sağlamak için sizin tercihiniz artık...
bogachan60 Gönderim Zamanı: 1 Eylül, 2013 Yazar Gönderim Zamanı: 1 Eylül, 2013 beyaz top profesyoneller tarafından daha çok tercih edilir ve daha sağlıklıdır ama türkiye de floresanlarla aydınlatılan seramik zeminli salonlar salonlar olduğu için bu topları görmek zorlaşıyor dolayısıyla ışık düzeni ve şekli iyi olmayan salonlarda turuncu topları tercih etmenizi öneririm... turuncu maç topları da var ama genel olarak beyaz.... bizim antrenmanlarımız da beyaz topla yapılıyor bu söylediğim nedene rağmen göz alışkanlığı sağlamak için sizin tercihiniz artık... Çok teşekkürler Ufuk Bey :)
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 1 Eylül, 2013 Gönderim Zamanı: 1 Eylül, 2013 Bence turuncu daha ideal, beyaz top hızla hareket ettiğinde görmesi daha zor...Ama çok ta büyük bir fark yok, bazen elde ne varsa ona göre ayarlanır , kesin bi sebep olmaz
bogachan60 Gönderim Zamanı: 1 Eylül, 2013 Yazar Gönderim Zamanı: 1 Eylül, 2013 Turnuvalarda istediğimiz rengi seçme gibi bir imkanımız oluyor mu acaba? Eğer beyaz kullandıracaklarsa, beyaza alışmak daha iyi olmaz mı
ufukiyate Gönderim Zamanı: 1 Eylül, 2013 Gönderim Zamanı: 1 Eylül, 2013 turnuvalarda belli olmuyor turuncu da beyaz da kullandırıyorlar izmir de...
Hakan KIRIK Gönderim Zamanı: 2 Eylül, 2013 Gönderim Zamanı: 2 Eylül, 2013 Benim gözler rahatsız olduğu için ve bizim salonun zemini kırmızı olduğundan turuncu topu masa dışında ıskalıyorum veya düzgün vuramıyorum.O yüzden beyaz tercihim.Zemin beyaz ise ancak o zaman turuncu....
Rıdvan Gönderim Zamanı: 2 Eylül, 2013 Gönderim Zamanı: 2 Eylül, 2013 Ben iki renkte de mac topu tasiyorum yanimda, rakibin tisortu beyaz yada acik renk ise turuncuyu kirmizi veya benzer renklerse beyazi cikariyorum ;) 1
bogachan60 Gönderim Zamanı: 2 Eylül, 2013 Yazar Gönderim Zamanı: 2 Eylül, 2013 Teşekkürler Hakan Kırık ve Rıdvan Bey
canuludogan Gönderim Zamanı: 15 Ocak, 2014 Gönderim Zamanı: 15 Ocak, 2014 Benim oynadığım salonda beyaz top kesinlikle görünmüyor turuncu daha iyi görünüyor.Türkiye için beyaz top biraz kullanışsız gibi
Remzi Sarioglu Gönderim Zamanı: 16 Ocak, 2014 Gönderim Zamanı: 16 Ocak, 2014 ITTF televizyon yayınlarında turuncu top iyi görünmediği için yakında turuncu topları kaldıracakları bilgisi geldi. Zaten bu gün kullandığımız topların yapım malzemeside değişiyor. Ama şimdiden beyaz toplara alışmak daha avantajlı olacaktır.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap