spinmaster Oluşturma zamanı: 15 Ağustos, 2013 Oluşturma zamanı: 15 Ağustos, 2013 Merhaba.Forehand spin yapmaya çalışırken topu sürekli ıskalıyorum.Bu sorunumu çözmeme yardımcı olacak bir calışma yöntemi onerebilirmisiniz?
moktav Gönderim Zamanı: 15 Ağustos, 2013 Gönderim Zamanı: 15 Ağustos, 2013 Zamanlama problemi yaşıyorsunuz daha uzun süre ştop çalışması yapın ve ayak hareketlerinizi hızlandırmaya çalışın. Masadan bir adım uzaklaşmayı deneyin ve biraz daha eğilin topu iyi takip edin mutlaka topu yakalamaya başlayacaksınızdır.
Burak 06-86 Gönderim Zamanı: 5 Eylül, 2013 Gönderim Zamanı: 5 Eylül, 2013 Bir tane bisiklet al, ters çevir, tekerin bir yerine bir işaret koy ve teker ile spin çalış
Burak Yılmazer Gönderim Zamanı: 15 Eylül, 2013 Gönderim Zamanı: 15 Eylül, 2013 Muhtemelen açı yanlıştır yada çok hızlı vurmaya çalışıyorsundur raketin eğimini spin çekcem diye abartma biraz eğsen yeter
swan Gönderim Zamanı: 17 Eylül, 2013 Gönderim Zamanı: 17 Eylül, 2013 yavaş yavaş çalışmak top size doğru gelirken topun ritmine uygun bir şekilde eğilmek topu raketinize temas edene dek izlemek ve akabinde kolay açılı standart spinlerle başlamak, spin bitiminde toparlanıp yenisi için tekrar pozisyon almak, isabet kaydettikçe hızlanmak daha zor spinlere geçince de bunların aynısını tekrar baştan alarak yapmak sorunu çözecektir. (yazıldığı kadar kolay değil)
swan Gönderim Zamanı: 23 Eylül, 2013 Gönderim Zamanı: 23 Eylül, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=WX360a5qqls 2
ismailh Gönderim Zamanı: 27 Eylül, 2013 Gönderim Zamanı: 27 Eylül, 2013 swan üstadın yorumlarına katılıyorum.ayrıca raketli elini dizlerinden aşğıya kadar çekerek top geldiğinde yukarı doğru fırçalama yapmaya çalış.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap