Bilal OLGUN Oluşturma zamanı: 8 Ağustos, 2013 Oluşturma zamanı: 8 Ağustos, 2013 Şeker tadında bayramlar geçirebilmek temennisiyle, iyi bayramlar arkadaşlar 4
Enduro Gönderim Zamanı: 8 Ağustos, 2013 Gönderim Zamanı: 8 Ağustos, 2013 Hayırlı bayramlar. ---------------------- Can bula cânânınıBayram o bayram olaKul bula sultanınıBayram o bayram ola.Hüzn-ü keder def olaDilde hicap ref olaCümle günah af olaBayram o bayram ola.Lütfi ya lütfü kerimErişe rahmü-rahimBermurad ede fehimBayram o bayram ola.(Alvarlı Efe hz.)
Adem Gönderim Zamanı: 8 Ağustos, 2013 Gönderim Zamanı: 8 Ağustos, 2013 Enduro abi size mesaj atamıyorum, yeni mesaj alamaz diyor, ilandaki lastiklerle alakalı konuşacaktım, herkese hayırlı bayramlar.
Mustafa Altunok Gönderim Zamanı: 8 Ağustos, 2013 Gönderim Zamanı: 8 Ağustos, 2013 Tüm üyelerimizin Ramazan Bayramı Mübarek olsun. 1
Austun45 Gönderim Zamanı: 8 Ağustos, 2013 Gönderim Zamanı: 8 Ağustos, 2013 Tüm üyelerimizin Ramazan Bayramı kutlu olsun. Bol masa tenisi günler.... Herkese Selamlar.
Enduro Gönderim Zamanı: 8 Ağustos, 2013 Gönderim Zamanı: 8 Ağustos, 2013 Enduro abi size mesaj atamıyorum, yeni mesaj alamaz diyor, ilandaki lastiklerle alakalı konuşacaktım, herkese hayırlı bayramlar. Mesaj kutum dolmuş, boşalttım. 1
Mehmetblkbs Gönderim Zamanı: 28 Ekim, 2013 Gönderim Zamanı: 28 Ekim, 2013 sanada teşekkürler naziksiniz
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap