eyemiru Oluşturma zamanı: 29 Temmuz, 2013 Oluşturma zamanı: 29 Temmuz, 2013 Iyi aksamlar arkadaslar. Topic de yazdim gibi, bayram da Dalyan/Mugla/Denizli/Antalya da olacam ve 1-2 günlük antreman yapabilmek icin ver ariyorum. Tabiki bu izin zamaninda baska oynayan insanlar olursa. Yasim 23. Yardimci olabilirmisiniz? Tesekkürler. Selamlar eyemiru
Metin ACAR Gönderim Zamanı: 3 Ağustos, 2013 Gönderim Zamanı: 3 Ağustos, 2013 Iyi aksamlar arkadaslar. Topic de yazdim gibi, bayram da Dalyan/Mugla/Denizli/Antalya da olacam ve 1-2 günlük antreman yapabilmek icin ver ariyorum. Tabiki bu izin zamaninda baska oynayan insanlar olursa. Yasim 23. Yardimci olabilirmisiniz? Tesekkürler. Selamlar eyemiru Merhaba, 06 Ağustos'tan itibaren ben Denizli'de olacağım. Eskiden merkezde kapalı spor salonunda masa var diye biliyorum ama hala duruyor mu emin değilim. O tarihlerde orada olacaksanız araştırız.
Metin ACAR Gönderim Zamanı: 3 Ağustos, 2013 Gönderim Zamanı: 3 Ağustos, 2013 Iyi aksamlar arkadaslar. Topic de yazdim gibi, bayram da Dalyan/Mugla/Denizli/Antalya da olacam ve 1-2 günlük antreman yapabilmek icin ver ariyorum. Tabiki bu izin zamaninda baska oynayan insanlar olursa. Yasim 23. Yardimci olabilirmisiniz? Tesekkürler. Selamlar eyemiru Sanırım masalar halen var. http://www.denizlihaber.com/spor/belediyespor/denizli-belediyesporun-masa-tenisi-kursuna-550-basvuru/
Mehmetblkbs Gönderim Zamanı: 28 Ekim, 2013 Gönderim Zamanı: 28 Ekim, 2013 bilmiyorum gercekten araştırın
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap