Misafir Oluşturma zamanı: 1 Nisan, 2006 Oluşturma zamanı: 1 Nisan, 2006 Selam ben İzmir'de oturuyorum. 1 senedir okulda eğitim alıyorum. Kendimi çok geliştirdim hacam saolsun. Bu aralar İzmirspor'da masa tenisi clubüne girmek istiyoruz. Hocamız bu işi halletmek için İzmirspora gidip geliyor. Dün yani 31 mart cuma günü okul bitince spor salonunda çalışırken hocamız geldi ve clup işinin olumlu olduğunu söyledi. Ama masa tenisi oynamak için İzmirspor'da yer arıyorlarmış yetkililer. Yer bulunamazsa çalışmaları clupte değilde okulda yapabileceğimizi söyledi. Ama yine İzmirspor adına oynayacağımızı söyledi. Benim hocama çok saygım var. Ona inancım sonsuz. Sizlere sormak istediğim biz şimsi İzmirspor'a tam anlamıyla girmişmi olduk. Yani clubun kendi spor salonu yerine okulumuzun spor salonunda çalışarak mı daha çok verim alırız. Yoksa hocamız bizim üzülmemizi istemediği için bunları söyledi? Birde şunu sormak istiyorum. Ben Bulgaristan Kırcali doğumluyum. Her yaz oraya tatile gidiyorum. Bulgaristan sanırım masa tenisinda Türkiye'ye göre daha iyi ve dolayısıyla masa tenisi malzemeleri daha fazladır. Fiyat olarak da buradan daha ucuz olabilirmi? Yorumlarınızı bekliyorum. İyi günler.
Ertan Gönderim Zamanı: 1 Nisan, 2006 Gönderim Zamanı: 1 Nisan, 2006 Varna'da fiyatlar buradan ucuz değildi. Diğer yerleri bilmiyorum.
Istanbullu Gönderim Zamanı: 2 Nisan, 2006 Gönderim Zamanı: 2 Nisan, 2006 hemşerim yok fiyatlarda fark... belki yaza denk geliriz kırcaalide :P
Misafir Gönderim Zamanı: 9 Nisan, 2006 Gönderim Zamanı: 9 Nisan, 2006 istanbullu siz kırcaliye ne zaman gideceksiniz.eğer orda buluşursak masa tenisi oynarmısınız benimle
Istanbullu Gönderim Zamanı: 9 Nisan, 2006 Gönderim Zamanı: 9 Nisan, 2006 istanbullu siz kırcaliye ne zaman gideceksiniz.eğer orda buluşursak masa tenisi oynarmısınız benimle tabiki oynarız da benim ne zaman gideceğim pek belli olmuyor.. ağustos ayını tamamen staj a ayırdım okul temmuzun başında bitiyor gidip gitmemekte kararsızm ama gidersem sana özel emsaj atarım gideceğim zamanı...
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap