Misafir Oluşturma zamanı: 1 Nisan, 2006 Oluşturma zamanı: 1 Nisan, 2006 tufan abi senin yolunda saglam adimlarla ilerliyoruz abi artik bir gergely miz var ustune h3 aldimmm ama bilmiyorum ben birde tihbar dusunuyorum uygun olurmu murtiden sevgilerle
Misafir Gönderim Zamanı: 1 Nisan, 2006 Gönderim Zamanı: 1 Nisan, 2006 slm bende bir gergely 21 aldim.Ilk oynadigimda çok memnundum.Fakat bugun turnuada oynadim,mambo h yapistirilmis 2 tarafada.Beni bayagi yordu,topu hissetmiyorsun,çok dikkatli ve atak oynaman lazim.Bir kaç maçtan sonra pestilin çikiyor.Hurricane 3 yavas fakat,sungerin sertliginden topu hissetmek bayagi zor olacak gibime geliyor.Siddetle benimde arkadaslarin fikrine ihtiyacim var.Bu tahta ile hangi lastik iyi gider?
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 3 Nisan, 2006 Gönderim Zamanı: 3 Nisan, 2006 tufan abi senin yolunda saglam adimlarla ilerliyoruz abi artik bir gergely miz var ustune h3 aldimmm ama bilmiyorum ben birde tihbar dusunuyorum uygun olurmu murtiden sevgilerle Murti doğru yoldasın dostum.Sana lastik olarak Sriver fx 2,1 veya Bryce 1.9 önerebilirim
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap