Burak Yılmazer Oluşturma zamanı: 5 Temmuz, 2013 Oluşturma zamanı: 5 Temmuz, 2013 Ben 3-4 ay önce shakehand normal tutuş ile oynuyordum sonra bir merakla çin penholda geçtim kötümü oldu yoo iyi oldu loopu iyi şekilde öğrendim spin şekillerini öğrendim ama backhandime gelen kısa kesikler hep bana maç kaybettirdi ayak çalışmasında iyi olmama rağmen olmadı bende şimdi tekrar shakehandde geçmeyi düşünüyorum Oyun stilim bh/fh loop blok nadiren bh kesik seçenek 1 tahtayı 80-90 civarı alıp çift taraf tenergy 05 takmak seçenek 2 tahtayı pahalı alıp sriver vari spin mark 5 gibi lastikler takmak tahta olarak nittaku veya butterfly düşünüyorum (violin viscaria olabilir belki) biraz uzun oldu cevaplarsanız sevinirim teşekkürler:)
efkanevkuran Gönderim Zamanı: 5 Temmuz, 2013 Gönderim Zamanı: 5 Temmuz, 2013 oyun stiliniz hakkında daha geniş bilgi verirseniz daha faydalı bilgi alabilirsiniz.
Burak Yılmazer Gönderim Zamanı: 5 Temmuz, 2013 Yazar Gönderim Zamanı: 5 Temmuz, 2013 tsubasa abi tt-japan güvenilirmi? bide bty maze performance mi nittaku latika mı yoksa nittaku septear mi karar veremedim yada şöyle bişey daha var aklımda bty keyshot alpha /t05 /vega euro mu? saol abi teşekkürler
efkanevkuran Gönderim Zamanı: 5 Temmuz, 2013 Gönderim Zamanı: 5 Temmuz, 2013 Genel konularda tt-japan le ilgili bir baslik var. Oradan guvenilir oldugu cikiyor. Fiyatlar da uygun gibi. Dedigim gibi oyun tarzini yazman lazim, daha detayli.
Burak Yılmazer Gönderim Zamanı: 5 Temmuz, 2013 Yazar Gönderim Zamanı: 5 Temmuz, 2013 Genel konularda tt-japan le ilgili bir baslik var. Oradan guvenilir oldugu cikiyor. Fiyatlar da uygun gibi. Dedigim gibi oyun tarzini yazman lazim, daha detayli. masaya yakın veya 1-2 metre mesafede sayıyı çabuk almayı hedefleyen her topu top spin (loop) yapmaya çalışan rakip loop yaptığında genellikle topu ters tarafına bloklayan (bloklamaya çalışan) bir oyun stilim var tt-japan gerçekten çok hesaplı denemeye değer Teşekkürler
Burak Yılmazer Gönderim Zamanı: 5 Temmuz, 2013 Yazar Gönderim Zamanı: 5 Temmuz, 2013 nittaku acoustic de güzel ama onu alırsam üstüne lastik alabilirmiyim bilemiyorum:)
Burak Yılmazer Gönderim Zamanı: 5 Temmuz, 2013 Yazar Gönderim Zamanı: 5 Temmuz, 2013 üstündeki lastikler ne abi?
Burak Yılmazer Gönderim Zamanı: 5 Temmuz, 2013 Yazar Gönderim Zamanı: 5 Temmuz, 2013 bty maze performance 90-95 tl civarı düz tahta zaten üstüne t05 taksam olur mu çok bilinen bir tahta değil pek yorum inceleme bulamadım
Ertunga Gönderim Zamanı: 5 Temmuz, 2013 Gönderim Zamanı: 5 Temmuz, 2013 Yeni shakend baslayacan ama t05 diyorsun. Yavas biseyler al. Imzamdaki kombo ilk zamanlar ne cektirdi bana simdi alsam kesin yavas seyler alirdim.
Burak Yılmazer Gönderim Zamanı: 5 Temmuz, 2013 Yazar Gönderim Zamanı: 5 Temmuz, 2013 shakehandde 3 ay önce oynuyordum zaten bir penhold arası verdim gibi bir şey oldu sizce gerçekten hızlı mı olur peki bir all-all+ tahtaya taksam o zaman sorun olurmu? Teşekkürler
Ertunga Gönderim Zamanı: 6 Temmuz, 2013 Gönderim Zamanı: 6 Temmuz, 2013 Tahtayi yavas tutsan bile t05 cok spinli, hizli atan bir lastik. Yeni baslayanlar ici ekipman konulari var oku bul.
Burak Yılmazer Gönderim Zamanı: 19 Temmuz, 2013 Yazar Gönderim Zamanı: 19 Temmuz, 2013 Herkese teşekkürler tavsiyeleriniz üzerine tahtayı ucuz tutmayı tercih ettim ve kendim yaptım maple ayous maple 3 katman 7mm 90 g civarı çok özel bir tahta oldu lastikleri aşağıda yazdığı gibi aldım tekrar teşekkürler
Remzi Sarioglu Gönderim Zamanı: 20 Temmuz, 2013 Gönderim Zamanı: 20 Temmuz, 2013 Oyununuzu görmeden anlattıklarınıza göre yaptığınız tercihini beğenmedim. Oyuncunun kas yapısı, düşüncesi, raket tahtası ve lastikler bir bütün tamamlamalı. Bir çok malzeme cinsi yazmışsınız. Hangi malzemeyi neyle bağdaştırdığınız belli değil. Size başarılar dilerim.
Burak Yılmazer Gönderim Zamanı: 22 Temmuz, 2013 Yazar Gönderim Zamanı: 22 Temmuz, 2013 Oyununuzu görmeden anlattıklarınıza göre yaptığınız tercihini beğenmedim. Oyuncunun kas yapısı, düşüncesi, raket tahtası ve lastikler bir bütün tamamlamalı. Bir çok malzeme cinsi yazmışsınız. Hangi malzemeyi neyle bağdaştırdığınız belli değil. Size başarılar dilerim. Konuyu açtım ama kimse yardımcı olmadı zaten el yapımı raketim geçici bir çözüm daha tam karar veremedim lastikler donic acuda s1 turbo max ve nittaku fastarc s-1 1.8 kırmızı 2şer tane istedim Daha oyunumu geliştirme aşamasındayım 2.5 yıldır haftada 3-4 gün düzenli şekilde oynuyorum tahta olarak bty timo boll spark , bty schlager presicion yada bty primorac düşünüyorum ramazandan sonra alacağım yardımcı olabilirmisiniz Teşekkürler
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 22 Temmuz, 2013 Gönderim Zamanı: 22 Temmuz, 2013 2.5 yıldır haftada 3-4 gün düzenli şekilde oynuyorum Düzenli şekilde profesyonel yardım almanı tavsiye ederim. Hızlı olmayan bir tahtanın üstüne aldığın lastikleri tak sen oyna. Hızlı alırsan raket değil roket olur o zaman raket oynar :) 1
Burak Yılmazer Gönderim Zamanı: 22 Temmuz, 2013 Yazar Gönderim Zamanı: 22 Temmuz, 2013 Düzenli şekilde profesyonel yardım almanı tavsiye ederim. Hızlı olmayan bir tahtanın üstüne aldığın lastikleri tak sen oyna. Hızlı alırsan raket değil roket olur o zaman raket oynar :) Evet takım olayını düşünüyorum daha yaşım küçük 16 yaşındayım inşallah ramazandan sonra gideceğim Timo boll sparkı düşünüyorum hızlı bir tahta değil all+ off- civarı diğer söylediklerime göre daha kaliteli Teşekkürler
efkanevkuran Gönderim Zamanı: 23 Temmuz, 2013 Gönderim Zamanı: 23 Temmuz, 2013 avalox p500 e bi bak derim. fiyatı da uygun. kontrollü atak tahtasıdır.
Burak Yılmazer Gönderim Zamanı: 23 Temmuz, 2013 Yazar Gönderim Zamanı: 23 Temmuz, 2013 avalox p500 e bi bak derim. fiyatı da uygun. kontrollü atak tahtasıdır. Teşekkür ederim Stiga Allround Classic Carbon'u az önce istedim umarım iyi olur
Recommended Posts