ismailh Oluşturma zamanı: 4 Temmuz, 2013 Oluşturma zamanı: 4 Temmuz, 2013 nasıl buluyorsunuz servislerini?Akdeniz oyunlarında iki maçını izledim.ispanyol ve fransız çeyrek ve yarı final maçlarını sanki fazla değişik servisleri yok gibi.saygılar.
onurzaim Gönderim Zamanı: 4 Temmuz, 2013 Gönderim Zamanı: 4 Temmuz, 2013 Çok etkili servisleri olduğu söylenemez. Doğrudur. Bu açığını seriliği ile kapıyor.
Ertunga Gönderim Zamanı: 6 Temmuz, 2013 Gönderim Zamanı: 6 Temmuz, 2013 bir wang hao değil Hao nun servisleri bile bence harika penholderin nasil o kadar guclu bh si var hala anlayamadim.
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 8 Temmuz, 2013 Gönderim Zamanı: 8 Temmuz, 2013 Hao nun servisleri bile bence harika penholderin nasil o kadar guclu bh si var hala anlayamadim. Adam çalışıyor baba
Ertunga Gönderim Zamanı: 9 Temmuz, 2013 Gönderim Zamanı: 9 Temmuz, 2013 Adam çalışıyor baba yanı ama buyuk ıhtımalle başlarken traditional başlamıştır. nasıl oldu bu kadar bh sini geliştirdi anlamadım
Gafur Gönderim Zamanı: 19 Kasım, 2013 Gönderim Zamanı: 19 Kasım, 2013 bora kısa kesik servis atıyoır fakat çin lastiği kullandığından servisi fazla yukselmiyour dikkat ettiyseniz genelde boranın servisi karşılayan kişi ona kesik top atıyor servisini acmaya çalıstıgındda file ye takılıyoır ağırlıklı olarak.attığı servisin çok az yükselmesii en büyük marifetiii ;)
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap