BurakYalin Gönderim Zamanı: 20 Nisan, 2006 Gönderim Zamanı: 20 Nisan, 2006 Arkadaşlar Sapancada görüşmek üzere....
Misafir Gönderim Zamanı: 22 Nisan, 2006 Gönderim Zamanı: 22 Nisan, 2006 oke sapanca'da görüşürüz burak
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 22 Nisan, 2006 Gönderim Zamanı: 22 Nisan, 2006 Arkadaşlar Sapancada görüşmek üzere.... Burak emanetini getireyimmi? :B:
Soytekin Gönderim Zamanı: 22 Nisan, 2006 Gönderim Zamanı: 22 Nisan, 2006 Bu kadar olur yaa! Tam 29 unda toplantı var. Bu yıl katılmak istiyordum ama neyse oda kısmet değilmiş. Çok başarılı bir oyuncu değilim zaten ama forumda bu işe gönül vermiş arkadaşlarla tanışmayı çok isterdim. Bana düşen gidecek arkadaşlara iyi eğlenceler dilemek. Belki bidahaki sefere bana da nasip olur. Ne diyeyim.
BurakYalin Gönderim Zamanı: 23 Nisan, 2006 Gönderim Zamanı: 23 Nisan, 2006 Getirebilirsin Tufan abi. :gulumse:
Misafir Gönderim Zamanı: 26 Nisan, 2006 Gönderim Zamanı: 26 Nisan, 2006 Getirebilirsin Tufan abi. :gulumse: merhabalar, sapancaya katılmak isteyen arkadaşlar, lütfen benimle irtibata geçsinler. çok az bir süre kaldı ve katılım çok iyi. isteyenler derneğin mail adresine de yazabilirler.(ivtta@yahoo.com.tr) burak yalın ve semih bitim ! sizden haber bekliyorum
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 26 Nisan, 2006 Gönderim Zamanı: 26 Nisan, 2006 merhabalar,sapancaya katılmak isteyen arkadaşlar, lütfen benimle irtibata geçsinler. çok az bir süre kaldı ve katılım çok iyi. isteyenler derneğin mail adresine de yazabilirler.(ivtta@yahoo.com.tr) burak yalın ve semih bitim ! sizden haber bekliyorum Fulya selam.Burak ve Semih bildiğim kadarıyle geliyorlar.Semihin kalacak yeri var :B: .Konuştuk başka yerde kalacak.Burağı bilmiyorum ne yapacak.
Bitim Gönderim Zamanı: 26 Nisan, 2006 Gönderim Zamanı: 26 Nisan, 2006 Fulya selam.Burak ve Semih bildiğim kadarıyle geliyorlar.Semihin kalacak yeri var :B: .Konuştuk başka yerde kalacak.Burağı bilmiyorum ne yapacak. Ben ve Emre adinda arkadasim gelecegiz .Hatta Ankara'dan emre ben ve esi gelecegiz .Fakat 2 kisi daha ariyoruz Ankara'dan gidecek varsa araba ve benzin yardimi icin . Bu yuzden bizi 2 kisi yazabilirsiniz Fulya Hanim , Birde gecen sefer Turkan Abla ile bizi yenmistiniz bu sefer hic sansiniz yok :)
Misafir Gönderim Zamanı: 26 Nisan, 2006 Gönderim Zamanı: 26 Nisan, 2006 Ben ve Emre adinda arkadasim gelecegiz .Hatta Ankara'dan emre ben ve esi gelecegiz .Fakat 2 kisi daha ariyoruz Ankara'dan gidecek varsa araba ve benzin yardimi icin . Bu yuzden bizi 2 kisi yazabilirsiniz Fulya Hanim , Birde gecen sefer Turkan Abla ile bizi yenmistiniz bu sefer hic sansiniz yok :) merhaba semih, ya kusura bakma eğer türkan la oynarsak bu yıl da sizi yeneriz :gulumse: geliyor olmana çok sevindim.emrenin da soyadını alabilirsem iyi olur. umarım benzine yardımcı olabilecek birilerini bulabilirsiniz,sevgiler
Bitim Gönderim Zamanı: 27 Nisan, 2006 Gönderim Zamanı: 27 Nisan, 2006 merhaba semih,ya kusura bakma eğer türkan la oynarsak bu yıl da sizi yeneriz :gulumse: geliyor olmana çok sevindim.emrenin da soyadını alabilirsem iyi olur. umarım benzine yardımcı olabilecek birilerini bulabilirsiniz,sevgiler Bu sefer sansiniz yok :) Emre'nin soyadi AK Emre AK .
Misafir Gönderim Zamanı: 2 Mayıs, 2006 Gönderim Zamanı: 2 Mayıs, 2006 merhaba arkadaşlar sapancaya gittik geldik, maçlar gayet güzeldi, çok güzel eylendik. tek erkekler hazırlık grubunda 1.Emre AK 2.Tufan YALÇIN 3.Burak YALIN tek bayanlarda 1.Fulya DİKER 2.Meral 3.Nurdan ARLI çift bayanlarda 1. Dilek - Müjgan 2. Berlin - Nurdan net hatırlayabildiklerim bu kadar :
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 3 Mayıs, 2006 Gönderim Zamanı: 3 Mayıs, 2006 merhaba arkadaşlar sapancaya gittik geldik, maçlar gayet güzeldi, çok güzel eylendik. tek erkekler hazırlık grubunda 1.Emre AK 2.Tufan YALÇIN 3.Burak YALIN tek bayanlarda 1.Fulya DİKER 2.Meral 3.Nurdan ARLI çift bayanlarda 1. Dilek - Müjgan 2. Berlin - Nurdan net hatırlayabildiklerim bu kadar : Çift erkeklerde 1. Tufan - Ahmet 2. Ferit - Bahattin Mixlerde:1. Fulya - Nihat 2. Berlin - Tufan diğerlerini hatırlayamadım bende
Misafir Gönderim Zamanı: 3 Mayıs, 2006 Gönderim Zamanı: 3 Mayıs, 2006 forum uyelerimiz yine damgasini vurmus turnuvaya...
Guest Togay Gönderim Zamanı: 4 Mayıs, 2006 Gönderim Zamanı: 4 Mayıs, 2006 Yalnız, artık turnuvada ne olduysa bazı forum üyelerimizde kısmi hafıza kaybı sözkonusu olmuş
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 5 Mayıs, 2006 Gönderim Zamanı: 5 Mayıs, 2006 Yalnız, artık turnuvada ne olduysa bazı forum üyelerimizde kısmi hafıza kaybı sözkonusu olmuş .Haklısın Togay.Ancak saat 10'da maçlara bi girdim saat 6 itibari ile hiç salondan çıkmadan arka arkaya maçlardaydım.Sadece hafızayı kaybetmedim..... Fotolar gelecek....
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap