Guest sinan_tutuman Oluşturma zamanı: 24 Mart, 2006 Oluşturma zamanı: 24 Mart, 2006 7-8 sene once kocaeli yıldızlar ucunculugum var masa tenisinde ama baya bir ara girdi genede fena degiliz ve bu sporda seviyeme uygun geliştirebileceğim hatta benden iyi olursa daha sevinecegim partnerlar arıyorum.tophanede kaldıgım yurtta nacizhane iki masa var.oldurmezde guldurmezde ama kullanılabilinir.atak oynamayı severim.ilgilenen arkadas olursa bir iki turnuvaya girer cıkarız belki.anlayan bir iki arkads var ayrıca klup tecrubesi yasamıs bir arkadasla calısmak baya bir haz verebilir. sinan tutuman 0535 259 85 45 sinan_tutuman@yahoo.com
Misafir Gönderim Zamanı: 19 Nisan, 2006 Gönderim Zamanı: 19 Nisan, 2006 kocaeli 3.lüğümü .. ne zaman :) yıldızlarda ferdi müsabakalar yokki kocaelide nası yani :)
Guest sinan_tutuman Gönderim Zamanı: 28 Nisan, 2006 Gönderim Zamanı: 28 Nisan, 2006 okullar arası zaten ferdi değil .sanırımda 7-8 sene gecti sonra oynadık masa tenisi tabi ama musabakalara girmedim sonra.
Guest mehmetf Gönderim Zamanı: 8 Mayıs, 2006 Gönderim Zamanı: 8 Mayıs, 2006 7-8 sene once kocaeli yıldızlar ucunculugum var masa tenisinde ama baya bir ara girdi genede fena degiliz ve bu sporda seviyeme uygun geliştirebileceğim hatta benden iyi olursa daha sevinecegim partnerlar arıyorum.tophanede kaldıgım yurtta nacizhane iki masa var.oldurmezde guldurmezde ama kullanılabilinir.atak oynamayı severim.ilgilenen arkadas olursa bir iki turnuvaya girer cıkarız belki.anlayan bir iki arkads var ayrıca klup tecrubesi yasamıs bir arkadasla calısmak baya bir haz verebilir. sinan tutuman 0535 259 85 45 sinan_tutuman@yahoo.com nerede oturuyorsunuz. ben gazi de öğrenciyim. isterseniz gazi de oynayabiliriz. bana ulasmak içn aşağıdaki e-mail adresine e-mail atabilirsiniz. unknownhero@mynet.com hayırlı günler. görüşmek ümidiyle
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap