silenzio82 Oluşturma zamanı: 7 Mayıs, 2013 Oluşturma zamanı: 7 Mayıs, 2013 Anadolu yakasında (kadiköy olabilir ) oynıycak partner arıyorum. 15 yıldır amatör olarak oynuyorum , üstü düzey oyuncu olduğumu söyleyebilirim.
alaattin karatepe Gönderim Zamanı: 7 Mayıs, 2013 Gönderim Zamanı: 7 Mayıs, 2013 göztepe halil türkkan orta okulu (fenerbahçe veteran) partner sıkıntısı yaşamazsın....
Hakan KIRIK Gönderim Zamanı: 7 Mayıs, 2013 Gönderim Zamanı: 7 Mayıs, 2013 bizim salon Ümraniye'de:www.MasaTenisiSalonu.com
lilith Gönderim Zamanı: 9 Ekim, 2013 Gönderim Zamanı: 9 Ekim, 2013 Maltepede oturuyorum. Engelli sporcuyum. Engelim az. Lisede lisanslı sporcuydum fakat saglik sebebi ile ara verdim. Partner arıyorum ben de
lilith Gönderim Zamanı: 9 Ekim, 2013 Gönderim Zamanı: 9 Ekim, 2013 Maltepede oturuyorum. Engelli sporcuyum. Lisede lisanslı sporcuydum. Sağlık sorunları sebebiyle ara verdim. Bende partner arıyorum ulasirsaniz sevinirim.
alaattin karatepe Gönderim Zamanı: 9 Ekim, 2013 Gönderim Zamanı: 9 Ekim, 2013 göztepe halil türkkan i .ö .o fenerbahçe veteran derneği her zaman oynayacak birilerini bulabilirsin....
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap