Enduro Oluşturma zamanı: 4 Mayıs, 2013 Oluşturma zamanı: 4 Mayıs, 2013 Deneyen var mı, nasıl bir tahta? Katmanları Clipper Wood'a çok benziyor, hızı Clipper Wood'a göre nasıldır? (Ekipman virüsü şıkıştırıyorda ondan sizleri rahatsız ediyorum. ) 2
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 5 Mayıs, 2013 Gönderim Zamanı: 5 Mayıs, 2013 Deneyen var mı, nasıl bir tahta? Katmanları Clipper Wood'a çok benziyor, hızı Clipper Wood'a göre nasıldır? (Ekipman virüsü şıkıştırıyorda ondan sizleri rahatsız ediyorum. ) Clipper wood dan daha hızlı, yumuşak ve hisli. Bildiğiniz stiga hissi ( ben eskileri kullanmadım) ni bu tahtayı kullandıktan sonra beğenmeyeceksiniz
Fatih Birinci Gönderim Zamanı: 5 Mayıs, 2013 Gönderim Zamanı: 5 Mayıs, 2013 Deneyen var mı, nasıl bir tahta? Katmanları Clipper Wood'a çok benziyor, hızı Clipper Wood'a göre nasıldır? (Ekipman virüsü şıkıştırıyorda ondan sizleri rahatsız ediyorum. ) "Ekipman virüsü" demek... İyi bir özet olmuş :) 1
Enduro Gönderim Zamanı: 5 Mayıs, 2013 Yazar Gönderim Zamanı: 5 Mayıs, 2013 Clipper Wood'dan daha yavaş olmasını umuyordum bu kötü haber...
Rıdvan Gönderim Zamanı: 5 Mayıs, 2013 Gönderim Zamanı: 5 Mayıs, 2013 "Ekipman virüsü" demek... İyi bir özet olmuş :) Lügatımıza ekleyelim - bundan gayrı böyle diyelim. Ekipman virüsü. Bayıldım.
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 5 Mayıs, 2013 Gönderim Zamanı: 5 Mayıs, 2013 Lastik seçmeyen bir tahta onu söyliyeyim. Lastiklerin hızını azaltırsan sorun yaşamazsın. Karahaber çabuk dağılıverdi umarım :)
Shanks Gönderim Zamanı: 5 Mayıs, 2013 Gönderim Zamanı: 5 Mayıs, 2013 ekipman virüsü bir çoğumuza bulaştı sanırım bende de yayılıyor sanırım ama. bilal abiye imreniyorum, bu aralar hergün yeni bir kombinasyon deniyorsun. deneyimlerini bizle de paylaşsan ne güzel olurdu :)
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 5 Mayıs, 2013 Gönderim Zamanı: 5 Mayıs, 2013 ekipman virüsü bir çoğumuza bulaştı sanırım bende de yayılıyor sanırım ama. bilal abiye imreniyorum, bu aralar hergün yeni bir kombinasyon deniyorsun. deneyimlerini bizle de paylaşsan ne güzel olurdu :) Deneyimleri paylaşacak kadar oynayamıyorum. Sadece 1-2 topa vurma o kadar. İyileşelim dilimiz döndüğünce, konu açıldıkça paylaşırız.
Enduro Gönderim Zamanı: 5 Mayıs, 2013 Yazar Gönderim Zamanı: 5 Mayıs, 2013 Almamak için direniyorum, bakalım ne kadar dayanacağım. Yorumlar için teşekkürler.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap