Bilal OLGUN Oluşturma zamanı: 29 Nisan, 2013 Oluşturma zamanı: 29 Nisan, 2013 Arkadaşlar T.Boll ALC den biraz daha hızlı; fakat ALC gibi titreşimsiz ve düz atan bir tahta arıyorum. Yakın zamanda İnnerforce ZLC aldım tahta hızlı ; ama titreşimli ve karbon katmanlarının ortaya yakınlaştırılmasından dolayıda şutlarda biraz geç tepki veriyor. Bu yüzden kafamdaki İnnerforce serisi tahtalar tamamen bitti. T. Boll ZLC almayı düşünüyorum. Kullanan arkadaşımız varsa benim beklentilerime cevap verebilecek bir tahta olup olmadığını yorumlayabilirler mi? Teşekkürler...
bellek Gönderim Zamanı: 29 Nisan, 2013 Gönderim Zamanı: 29 Nisan, 2013 Arkadaşlar T.Boll ALC den biraz daha hızlı; fakat ALC gibi titreşimsiz ve düz atan bir tahta arıyorum. Yakın zamanda İnnerforce ZLC aldım tahta hızlı ; ama titreşimli ve karbon katmanlarının ortaya yakınlaştırılmasından dolayıda şutlarda biraz geç tepki veriyor. Bu yüzden kafamdaki İnnerforce serisi tahtalar tamamen bitti. T. Boll ZLC almayı düşünüyorum. Kullanan arkadaşımız varsa benim beklentilerime cevap verebilecek bir tahta olup olmadığını yorumlayabilirler mi? Teşekkürler... Sevgili Hocam yeni tahta arayışınızla Yeşil (mavi mi deseydim ki) sahalara sağlam adımlarla gelmenize sevindim....
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 30 Nisan, 2013 Yazar Gönderim Zamanı: 30 Nisan, 2013 Sevgili Hocam yeni tahta arayışınızla Yeşil (mavi mi deseydim ki) sahalara sağlam adımlarla gelmenize sevindim.... Daha mavi sahalara dönemedim ; ama yinede teşekkürler
Rıdvan Gönderim Zamanı: 30 Nisan, 2013 Gönderim Zamanı: 30 Nisan, 2013 Bilalcim viscaria light ı ne ara aldın ?
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 30 Nisan, 2013 Yazar Gönderim Zamanı: 30 Nisan, 2013 Sakatlanmadan önce 7-8 tane tahta almıştım oda bunlardan biri ;ama çoğuyla oynamak nasip olmadı tekrar sakatlandım. Bu ay 1 kaç tane satışa çıkaracağım:(
Rıdvan Gönderim Zamanı: 2 Mayıs, 2013 Gönderim Zamanı: 2 Mayıs, 2013 Sakatlanmadan önce 7-8 tane tahta almıştım oda bunlardan biri ;ama çoğuyla oynamak nasip olmadı tekrar sakatlandım. Bu ay 1 kaç tane satışa çıkaracağım:( Tekrar Geçmiş olsun Kardeşim yapacağımız birşey olursa haber ver yeter. Ha birde viscaria light ı da bana rezerve et :)
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 3 Mayıs, 2013 Yazar Gönderim Zamanı: 3 Mayıs, 2013 Ha birde viscaria light ı da bana rezerve et :) Senindir 1
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap