emre d. Oluşturma zamanı: 26 Nisan, 2013 Oluşturma zamanı: 26 Nisan, 2013 karabük üniversitesinde araştırma görevlisiyim. akşam 5'e kadar okuldayım. ister 5'e kadar okulda ister 5'ten sonra okul dışında oynayabiliriz. sürekli oynamak isteyen arkadaşlar iletişime geçsinler.
qesH Gönderim Zamanı: 26 Nisan, 2013 Gönderim Zamanı: 26 Nisan, 2013 karabük üniversitesinde araştırma görevlisiyim. akşam 5'e kadar okuldayım. ister 5'e kadar okulda ister 5'ten sonra okul dışında oynayabiliriz. sürekli oynamak isteyen arkadaşlar iletişime geçsinler. Karabük'te masa tenisi partneri bulmak oldukça zor geçen yaz aramıştım fakat bulamamıştım. Üniversite içinden bulmanız daha kolay olur diye düşünüyorum.
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 26 Nisan, 2013 Gönderim Zamanı: 26 Nisan, 2013 üniversitenin takımı falan var, kyk yurdunda da vardı arkadaşlar, açıkçası arkadaş bulamamanıza şaşırdım ?
osman yılmaz-67 Gönderim Zamanı: 27 Nisan, 2013 Gönderim Zamanı: 27 Nisan, 2013 Üniversitede metin kaya vsr. Onu bul orda iyi oyuncular var. İdman yapıyorlar.
enes740 Gönderim Zamanı: 27 Nisan, 2013 Gönderim Zamanı: 27 Nisan, 2013 burda turnuvalarda oynamış oyunculara ulaşabilirsin https://www.facebook.com/groups/karabukmasatenisi/
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap