Shanks Oluşturma zamanı: 16 Nisan, 2013 Oluşturma zamanı: 16 Nisan, 2013 İstanbul Masa tenisi il temsilciliğinin internetteki numaralarını aradığımda belediye yada kültür daire bölümü ile karşılaştım. Onlara ulaşabileceğim bir telefon numarası bilen var mı? yardımcı olursanız sevinirim.
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 16 Nisan, 2013 Gönderim Zamanı: 16 Nisan, 2013 İBB nin o bölümündeki , yanlış hatırlamıyorsam , Hüseyin bey aynı zamanda il temsilcisi diye biliyorum. :)
Shanks Gönderim Zamanı: 16 Nisan, 2013 Yazar Gönderim Zamanı: 16 Nisan, 2013 Hımm anladım o zaman doğru yeri aramışım ama telefondaki kişi burası kültür dairesi filan dedi masa tenisi değil diye demekki adamın haberi yokmuş. Hüseyin bey aynı zamanda il temsilcisi sanırım o yüzden bi karışıklık olmuş. neyse teşekkür ederim. ben ulaşmaya çalışayım kendilerine artık ibbden
Mustafa Altunok Gönderim Zamanı: 19 Nisan, 2013 Gönderim Zamanı: 19 Nisan, 2013 İstanbul Masa tenisi il temsilciliğinin internetteki numaralarını aradığımda belediye yada kültür daire bölümü ile karşılaştım. Onlara ulaşabileceğim bir telefon numarası bilen var mı? yardımcı olursanız sevinirim. il temsilciliğin sitesi mtist.com buradan da ulaşabilirsiniz.
Shanks Gönderim Zamanı: 20 Nisan, 2013 Yazar Gönderim Zamanı: 20 Nisan, 2013 teşekkür ederim mustafa hocam. oradaki numaradan ibb kültür daireyi yönlendirdiler il temsilcimiz aynı zamanda oranında başkanı imiş. ibb kağıthane binasını telefonla arayıp oradan operatörle bağlanılıyormuş.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap