efeyugi Oluşturma zamanı: 9 Nisan, 2013 Oluşturma zamanı: 9 Nisan, 2013 Merhabalar en yapiskan lastigi ariyorum genelde cin lastigi oluyor bunlar acaba onerileriniz hangileri? Onceki konuyu okudum ancak 2007 yilinda yazildigi icin belki yeni bir lastik gelmistir diye sixe tekrar sormak istedim maximum yapiskanlik istiyorum.
cagan Gönderim Zamanı: 9 Nisan, 2013 Gönderim Zamanı: 9 Nisan, 2013 En yapışkan lastiği napacaksınız? Lastik en yapışkan olunca getirisi n'olacak?
Shanks Gönderim Zamanı: 9 Nisan, 2013 Gönderim Zamanı: 9 Nisan, 2013 http://www.tabletennisdb.com/top-rubber/tackiness-desc.html bilmiyorum link vermek yasak mı ama burada böyle bir sıralama yapılmış belki yardımcı olur sana
buyukdogu Gönderim Zamanı: 11 Nisan, 2013 Gönderim Zamanı: 11 Nisan, 2013 çin lastiklerini sorarsan seçenek çok, juic elite , globe999, dhs H3 bazıları
Hakan KIRIK Gönderim Zamanı: 11 Nisan, 2013 Gönderim Zamanı: 11 Nisan, 2013 Çok sert süngerli lastikler çok yapışkan oluyor sanki. Var mı yumuşak süngerli yapışkan lastik?
enerji05 Gönderim Zamanı: 11 Nisan, 2013 Gönderim Zamanı: 11 Nisan, 2013 Çok sert süngerli lastikler çok yapışkan oluyor sanki. Var mı yumuşak süngerli yapışkan lastik? tibhar legend destroyer. gördüğüm en yumuşak ama en yapışkan yüzeyli lastik. çok da hafiftir. 1
Recommended Posts