ccgg Oluşturma zamanı: 4 Nisan, 2013 Oluşturma zamanı: 4 Nisan, 2013 zonguldakta bu sene kimler gidecek forumdan
efkanevkuran Gönderim Zamanı: 4 Nisan, 2013 Gönderim Zamanı: 4 Nisan, 2013 ODTU den ben gidiyorum. başka hangi okuldan sporcu var?
Shanks Gönderim Zamanı: 4 Nisan, 2013 Gönderim Zamanı: 4 Nisan, 2013 sabah ben açıcaktım konuyu boğaziçi olarak biz geliyoruz. yine klasik ilk 16 ya giren kadro gelir. marmara hangi oyuncularla katılacak acaba?
Bora Gönderim Zamanı: 5 Nisan, 2013 Gönderim Zamanı: 5 Nisan, 2013 marmara : gencay menge, onur oktav, selim güler, turgut polat bu arkadaşların herhangi birini yenen oyuncunun takımı şampiyon ilan edilecekmiş. 4
Rıdvan Gönderim Zamanı: 5 Nisan, 2013 Gönderim Zamanı: 5 Nisan, 2013 marmara : gencay menge, onur oktav, selim güler, turgut polat bu arkadaşların herhangi birini yenen oyuncunun takımı şampiyon ilan edilecekmiş. Diğer takımlar aralarında şampiyonayı yapsınlar, şampiyon olan Marmarayla final oynasın desene :)
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 5 Nisan, 2013 Gönderim Zamanı: 5 Nisan, 2013 marmara : gencay menge, onur oktav, selim güler, turgut polat bu arkadaşların herhangi birini yenen oyuncunun takımı şampiyon ilan edilecekmiş. Gencay gelemezse Ege titretir Bora bence , haklarını yeme Yusuf ile Ertan'ın. :)
Mustafa Serhat Gönderim Zamanı: 5 Nisan, 2013 Gönderim Zamanı: 5 Nisan, 2013 Paü den ben geliyorum. (:
cashır Gönderim Zamanı: 6 Nisan, 2013 Gönderim Zamanı: 6 Nisan, 2013 süleyman demirel olarak geliyoruz marmarayı şimdiden tebrik ederim hersene güçleniyor kadroları maşallah :) gencay mezun diye duymuştuk ama değil anlaşılan
Masterthone Gönderim Zamanı: 7 Nisan, 2013 Gönderim Zamanı: 7 Nisan, 2013 Ben Çanakkale Onsekiz Mart "tan olan arkadaşlara şimdeden başarılar diliyorum bir Çömülü olarak :) kendimce oynarım fakat yanınızdan geçemem arkadaşlar bu spor benim tutkum inşallah bende birgün sizin gibi oynayabilirim bu oyunu :)
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap