Luffy3 Oluşturma zamanı: 4 Nisan, 2013 Oluşturma zamanı: 4 Nisan, 2013 RAKETİMİN LASTİKLERİ ESKİDİ ŞUAN Kİ LASTİTLER TAHTAMA UYGUN DEĞİL HANGİ LASTİKLERİ ALMALIYIM DAHA YÜKSEK PERFORMAN İÇİN ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM...
Saadettin Gönderim Zamanı: 4 Nisan, 2013 Gönderim Zamanı: 4 Nisan, 2013 Pirelli lastik alabilirsin. Spini yüksek olsun istiyorsan "Çin traro pirelli.. sağlam lastik pirelli" reklamlarındaki lastik iyi gibi duruyor. Onu denemeni tavsiye ederim.. Arkadaşım aramıza hoşgeldin.. Ne lastiklerini biliyoruz nede oyun stilini! Ama lastiklerin bayağı eskidiğine göre demek ki eskitecek kadar beğenmişsin. O zaman aynı lastiğin yenisini alıp devam et derim. Sitemizde birçok satış yapan firmanın linklerini bulabilirsin. Aynı zamanda sitemizin sponsoru www.masatenisi.com stesine de bir göz at. Sevgiler... 3
Luffy3 Gönderim Zamanı: 4 Nisan, 2013 Yazar Gönderim Zamanı: 4 Nisan, 2013 Pirelli lastik alabilirsin. Spini yüksek olsun istiyorsan "Çin traro pirelli.. sağlam lastik pirelli" reklamlarındaki lastik iyi gibi duruyor. Onu denemeni tavsiye ederim.. Arkadaşım aramıza hoşgeldin.. Ne lastiklerini biliyoruz nede oyun stilini! Ama lastiklerin bayağı eskidiğine göre demek ki eskitecek kadar beğenmişsin. O zaman aynı lastiğin yenisini alıp devam et derim. Sitemizde birçok satış yapan firmanın linklerini bulabilirsin. Aynı zamanda sitemizin sponsoru www.masatenisi.com stesine de bir göz at. Sevgiler... masaya yakın spinli oynuyorum .ben raketimi bir antrenörden aldım 2, el uzunca bi süre oynadın eskidi ve oyn stlime uygun değil lastikler lastiğimin bir tarafı hücum butterfly defans tarafı ise xıom diye bi marka
Saadettin Gönderim Zamanı: 5 Nisan, 2013 Gönderim Zamanı: 5 Nisan, 2013 O lastiklerden butterfly olanın sol alt tarafında ve Xiom lastiğinde adının altınca birşeyler daha yazar. Sen markalarını yazmışsın ama lastik modelini yazmamışsın. Onuda yazarsan aynı lastiklerden alabilirsin.
Rıdvan Gönderim Zamanı: 5 Nisan, 2013 Gönderim Zamanı: 5 Nisan, 2013 Pirelli lastik alabilirsin. Spini yüksek olsun istiyorsan "Çin traro pirelli.. sağlam lastik pirelli" reklamlarındaki lastik iyi gibi duruyor. Onu denemeni tavsiye ederim. Sadettin abi benim arabada continental var olmazmı - hem kuruluşlar liginde takımıda var continentalin :)
Luffy3 Gönderim Zamanı: 5 Nisan, 2013 Yazar Gönderim Zamanı: 5 Nisan, 2013 O lastiklerden butterfly olanın sol alt tarafında ve Xiom lastiğinde adının altınca birşeyler daha yazar. Sen markalarını yazmışsın ama lastik modelini yazmamışsın. Onuda yazarsan aynı lastiklerden alabilirsin. ordaki modeller silinmiş abi hem oyun sitilime uymuyor hemde eskimiş
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap