Bora Oluşturma zamanı: 29 Mart, 2013 Oluşturma zamanı: 29 Mart, 2013 Ma Lin, geçtiğimiz günlerde Rusya'nın UMMC takımıyla anlamıştı. Dün ilk maçına çıktı ve ilk mağlubiyetini Moskova takımı oyuncusu Viacheslav Burov'dan aldı. Pro Tour'larda aldığı Liventsov ve Skachkov mağlubiyetlerinden sonra ruslara karşı olan zaafını (!) bir kez daha gösterdi. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=aNRrUkqB6ug 6
Fatih Birinci Gönderim Zamanı: 30 Mart, 2013 Gönderim Zamanı: 30 Mart, 2013 Ma Lin acaba Rusya'da 5. ligde falan mı oynuyor? Bu nasıl bir salon? Adam 'Ben burada oynayacak adam mıyım? Efsaneyim lan ben!' diye kahrından oynayamamıştır. 6
Rıdvan Gönderim Zamanı: 30 Mart, 2013 Gönderim Zamanı: 30 Mart, 2013 Ma Lin acaba Rusya'da 5. ligde falan mı oynuyor? Bu nasıl bir salon? Adam 'Ben burada oynayacak adam mıyım? Efsaneyim lan ben!' diye kahrından oynayamamıştır. Katılıyorum. Bırakın süper ligi 1.ligi - istanbul Kuruluşlar liginde bile en az 2-3 salon gösterebilirim videodaki salondan güzel olan. Rus da hayatının oyununu oynamış bakalım rövanşmaçında neler olucak.
swan Gönderim Zamanı: 31 Mart, 2013 Gönderim Zamanı: 31 Mart, 2013 rus yaman oynuyor beyler. şans da ondan yana
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap