akin.eralp Oluşturma zamanı: 19 Mart, 2013 Oluşturma zamanı: 19 Mart, 2013 iyi günler öncelikle arkadaşlar istanbul bayrampaşada oturuyorum XIOM Vega Europe lastik Stiga Clipper CR WRB bu da tahtası bunları nerede yapıştırabilirim ilk kombinasyon raketim de
mtenisciselim Gönderim Zamanı: 19 Mart, 2013 Gönderim Zamanı: 19 Mart, 2013 turushan abinin videosu umarım yararlı olur
notsniw Gönderim Zamanı: 20 Mart, 2013 Gönderim Zamanı: 20 Mart, 2013 bence aldığın yere yapıştırt veya bilen birine yapıştırt, ilk seferinde zor olur kesim falan, elin yatkın değilse.
kartal Gönderim Zamanı: 20 Mart, 2013 Gönderim Zamanı: 20 Mart, 2013 Bayrampaşa Tuna lisesi karşısında belediyenin spor tesisleri var alt katı masatenisine tahsis edilmiş, bir sürü oyuncu antreman yapıyor bende orda antreman yapıyorum yapışkan'ın varsa gel sorunu hallederiz. (salı,perşembe,cumartesi 18.00-21.00)
Remzi Sarioglu Gönderim Zamanı: 20 Mart, 2013 Gönderim Zamanı: 20 Mart, 2013 Altunizade Haydarpaşa lisesine gelme ihtimaliniz olursa ben yapıştırırım. Cuma ve pazar günleri masa tenisi kurslarımız başladı.
Neon Gönderim Zamanı: 20 Mart, 2013 Gönderim Zamanı: 20 Mart, 2013 -> http://video.dursunali.com/lastik-yapistirma-ve-sokme.html Bu videoya bakarak yaparsın ve daha iyi olur. Kendi emeğinle yapmış olursun.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap