smetmusti91 Oluşturma zamanı: 19 Mart, 2013 Oluşturma zamanı: 19 Mart, 2013 Arkadaşlar, bir uluslararası turnuva için bir afiş tarzı bir şey hazırlamam gerekiyor, bu konularda pek iyi değilim, dolayısıyla yardım edebilecek gönüllü arkadaşlarımız varsa lütfen benimle iletişime geçebilir mi?
Fatih Birinci Gönderim Zamanı: 20 Mart, 2013 Gönderim Zamanı: 20 Mart, 2013 Photoshop ve Corel Draw konusunda iyiyim, yardımcı olabilirim. Ama afişe neler konulacağının söylenmesi gerek. Yani bir de sanat tasarımcısı bulacaksın :) 1
Remzi Sarioglu Gönderim Zamanı: 24 Mart, 2013 Gönderim Zamanı: 24 Mart, 2013 İşte bir turnuva afişi belki size örnek olabilir. 1
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 24 Mart, 2013 Yazar Gönderim Zamanı: 24 Mart, 2013 Teşekkür ederim :) Şu anda bir tane görselimiz var Fatih abinin yardımlarıyla, çok güzel bir görsel oldu diye düşünüyorum.. :)
Fatih Birinci Gönderim Zamanı: 24 Mart, 2013 Gönderim Zamanı: 24 Mart, 2013 Rica ederim. Başka arkadaşların da benzer ihtiyaçları olursa, benim de vaktim ve enerjim olursa, yardımcı olabilirim...
Ersun Gönderim Zamanı: 24 Mart, 2013 Gönderim Zamanı: 24 Mart, 2013 Rica ederim. Başka arkadaşların da benzer ihtiyaçları olursa, benim de vaktim ve enerjim olursa, yardımcı olabilirim... Fatih im,enerjini bence biraz da bana ayır..Yarın bekliyorum salonda hem de çift pütür ile..
Fatih Birinci Gönderim Zamanı: 24 Mart, 2013 Gönderim Zamanı: 24 Mart, 2013 Vay anam vay! Oy anam Oy!.. 5-6 poster daha yapaydım da çift pütür raket görmeyeydim!.. 1
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 29 Mart, 2013 Yazar Gönderim Zamanı: 29 Mart, 2013 Fatih abinin eline sağlık diyorum, ETTU ana sayfadan, national associations bölümünde turnuvamızı duyuruyor, bilginize :) http://www.ettu.org/2013/03/huge-event-in-turkish-kirklareli/
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap