Hamza Gönderim Zamanı: 6 Eylül, 2014 Gönderim Zamanı: 6 Eylül, 2014 Cevabı ben vereyim, halaaaaaa geçmemiş faaliyete.
karpatlar Gönderim Zamanı: 6 Eylül, 2014 Gönderim Zamanı: 6 Eylül, 2014 Bilardo masalarının altındaki döşemeyi sökmüşler sadece.Herhangi bir çalışma da yok.Ne zaman biteceği belli değil çünkü görünürde herhangi bir çalışma yok Hamza.3-4 arkadaş Kıraça gidiyoruz,yarın da gideceğiz.Gel istersen. 1
Sadi Özkan Gönderim Zamanı: 6 Eylül, 2014 Gönderim Zamanı: 6 Eylül, 2014 Beylikdüzü Kültür Merkezi Son dakika: Yaklaşık 2 hafta önce Kültür merkezine gittiğimde görevliye sordum 2-3 haftada biter demişti.Bugün tekrar uğradım aynı soru ve aynı cevap :) tadilata başlayamıyorlar bi başlansa 2-3 haftada biter :)) 1
Onur Gönderim Zamanı: 6 Eylül, 2014 Gönderim Zamanı: 6 Eylül, 2014 sadi bey agırlıgınızı koyarsanız birseyler degisebilir bence 2
Hamza Gönderim Zamanı: 6 Eylül, 2014 Gönderim Zamanı: 6 Eylül, 2014 tamam cemal abi yarın geleceğim 1
Sadi Özkan Gönderim Zamanı: 6 Eylül, 2014 Gönderim Zamanı: 6 Eylül, 2014 sadi bey agırlıgınızı koyarsanız birseyler degisebilir bence onur bey birlikte koyalımm ağırlımızı değişimi hızlandıralım diyorum sence :) 2
karpatlar Gönderim Zamanı: 7 Eylül, 2014 Gönderim Zamanı: 7 Eylül, 2014 tamam cemal abi yarın geleceğim Tamam görüşürüz.Tombalak Onur gelmese de olur :)
Hamza Gönderim Zamanı: 7 Eylül, 2014 Gönderim Zamanı: 7 Eylül, 2014 o gelmez abi, gözü yükseklerde :)
Onur Gönderim Zamanı: 7 Eylül, 2014 Gönderim Zamanı: 7 Eylül, 2014 yuksekte degil yakında :) kırac nedir ya :) az ilerisi edirne. ciger yemeye mi gidicez ? :P
Hamza Gönderim Zamanı: 7 Eylül, 2014 Gönderim Zamanı: 7 Eylül, 2014 Yakında var da biz mi gitmiyoruz. Tok, açın halinden anlamazz
guven Gönderim Zamanı: 28 Eylül, 2014 Yazar Gönderim Zamanı: 28 Eylül, 2014 Oynyrmsnz kirac ta hangi gunlrr oynyrsunuz
Ollim Gönderim Zamanı: 13 Ekim, 2018 Gönderim Zamanı: 13 Ekim, 2018 Beylikdüzü Spor Kompleksi Masa Tenisi salonu 8 masayla kullanıma açıldı. Hem antrenman hemde partner için çok uygun bir salon. Düzenli antrenman yapmak isteyenlere tavsiye edilir. Bilginize
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap