Tufan Yalcin Oluşturma zamanı: 3 Mart, 2006 Oluşturma zamanı: 3 Mart, 2006 Arkadaşlar Joola firmasının Türkiye temsilciliğini Adana'dan Sunay'la birlikte yapacağım.İhtiyacınız olan tüm masatenisi malzemelerini çok uygun fiyatlarla sizlere ulaştırabilirim. Malzemeler(tahta,lastik,masa,top,file,her çeşit tekstil,robot,yapıştırıcı,ayakkabı,vs...) ve fiyatlar hakkında bilgi almak isteyen arkadaşlar; GSM:505 3916075 MAİL:yalcin.tufan@gmail.com MSN:schlager.bryce@hotmail.com benimle irtibata geçebilirler.
Misafir Gönderim Zamanı: 3 Mart, 2006 Gönderim Zamanı: 3 Mart, 2006 Abi şimdiden hayırlı uğurlu olsun.....
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 3 Mart, 2006 Yazar Gönderim Zamanı: 3 Mart, 2006 hemen ilk sipariş :P gue yuo karbon chinese penhold tahta kaç paradır acep? 3 kat karbon kullanılan tahtayı diyorum...bi de lastiklerin fiyatlarınız yazsan abi? özellikle joola ntec ve mmabo c... Ozan tahtaya bakacam.Lastik fiyatları ise;samba ntec:45 euro(çifti) Mambo(C-H):45 euro(çifti)
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 4 Mart, 2006 Yazar Gönderim Zamanı: 4 Mart, 2006 abi tek satmıyomusunuz? satıyoruz tabiki.Lastik fiyatlarının hepsi aynı.Sadece FAKIR'ın tanesi 30 euro.
Misafir Gönderim Zamanı: 4 Mart, 2006 Gönderim Zamanı: 4 Mart, 2006 vallahi fiyatlariniz çok iyi,belçikadan daha ucuz.Burada mambolar 28€,fakir 40€ nun ustunde
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 4 Mart, 2006 Yazar Gönderim Zamanı: 4 Mart, 2006 joola adresinden katalog malzemelerini görebilirsiniz :B:
Mertar06 Gönderim Zamanı: 4 Mart, 2006 Gönderim Zamanı: 4 Mart, 2006 Hayirli olsun Tufan Bey. Ben de Short fiyatlarini soracaktim. Yardimci olursaniz çok sevinirim.
Sinan1Gulec Gönderim Zamanı: 4 Mart, 2006 Gönderim Zamanı: 4 Mart, 2006 tt step shoes lar ne kadar bende onu ogrenebilir miyim :gulumse:
Ertan Gönderim Zamanı: 4 Mart, 2006 Gönderim Zamanı: 4 Mart, 2006 Hayırlı olsun Tufan, başarılar dilerim. Arkadaşlar almak istediğiniz malzemeleri doğrudan Tufan bey ile temasa geçerek sorun. Bildiğiniz gibi forum kuralları reklama ve ticari mesajlara izin vermiyor.
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 5 Mart, 2006 Yazar Gönderim Zamanı: 5 Mart, 2006 Hayırlı olsun Tufan, başarılar dilerim. Arkadaşlar almak istediğiniz malzemeleri doğrudan Tufan bey ile temasa geçerek sorun. Bildiğiniz gibi forum kuralları reklama ve ticari mesajlara izin vermiyor. Teşekkürler Ertan abi. Arkadaşlar bana ulaşabileceğiniz tel.ve adresleri yukarıda yazdım.Ayrıca kişisel mesajda atabilirsiniz.
Myilik2002 Gönderim Zamanı: 13 Mart, 2006 Gönderim Zamanı: 13 Mart, 2006 Tufan, Hayırlı olsun. Şimdiden iyi satışlar.Benim bildiğim kadarıyla Joolayı İstanbul'da Onur satıyor. Selamlar, Mehmet
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 13 Mart, 2006 Yazar Gönderim Zamanı: 13 Mart, 2006 Tufan,Hayırlı olsun. Şimdiden iyi satışlar.Benim bildiğim kadarıyla Joolayı İstanbul'da Onur satıyor. Selamlar, Mehmet Mehmet teşekkürler.Zaten yukarıda Sunayı yazdım ama Onuru unutmuşum valla .
Misafir Gönderim Zamanı: 24 Mart, 2006 Gönderim Zamanı: 24 Mart, 2006 Mehmet teşekkürler.Zaten yukarıda Sunayı yazdım ama Onuru unutmuşum valla . Evet ben Onur hocadan şort almıştım hayırlı olsun Tufan abi Temmuz'da alırız biz de bir kombi :)
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 26 Nisan, 2006 Yazar Gönderim Zamanı: 26 Nisan, 2006 vallahi fiyatlariniz çok iyi,belçikadan daha ucuz.Burada mambolar 28€,fakir 40€ nun ustunde Gerçekten kar düşünmüyoruz.Lastikler dış temsilciliklerde dediğiniz gibi 28€'dan başlıyor.Biz 23€'ya veriyoruz.Fakir 46€.Bende 30 €.Ekipmanları artık düşük fiyatlara alabileksiniz.
Misafir Gönderim Zamanı: 9 Ocak, 2007 Gönderim Zamanı: 9 Ocak, 2007 Tufan Bey, Yaklaşık 2 aydır elimdeki sıfır bir tahtayı değiştirmek ve YENİ MALZEMELER almak için size ve Onur Bey'e ulaşmaya çalışıyor ancak başarısız oluyorum. Bu mesajı okuyor iseniz bana dönebilir misiniz? Uluç
Misafir Gönderim Zamanı: 16 Eylül, 2007 Gönderim Zamanı: 16 Eylül, 2007 Joola Türkiye temsilcisi ve distribütörlüğünü Onur Germiyanoğlu yapmıyor muydu?
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap