AhmetSozmen Oluşturma zamanı: 1 Mart, 2013 Oluşturma zamanı: 1 Mart, 2013 Açıkçası, maç özetinin 3,5 dk olduğunu görünce aklımdan şunları geçirmiştim, Yan An yeni yetişmekte olan, Çin milli takımının yakın gelecekteki kalelerinden biri olacak, bir Wang Liqin gibi, bir Ma Long gibi, ancak gücü demek ki henüz Wang Hao abisine yetemiyor ki maç bu kadar kısa sürmüş demiştim kendi kendime, maçı izleyince yanıldığımı anladım, siz de izleyin ne demek istediğimi anlarsınız. 1
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 1 Mart, 2013 Gönderim Zamanı: 1 Mart, 2013 Açıkçası, maç özetinin 3,5 dk olduğunu görünce aklımdan şunları geçirmiştim, Yan An yeni yetişmekte olan, Çin milli takımının yakın gelecekteki kalelerinden biri olacak, bir Wang Liqin gibi, bir Ma Long gibi, ancak gücü demek ki henüz Wang Hao abisine yetemiyor ki maç bu kadar kısa sürmüş demiştim kendi kendime, maçı izleyince yanıldığımı anladım, siz de izleyin ne demek istediğimi anlarsınız. Hao bu maçta bildiğimiz Hao değil. 1
Mustafa Yıldız Gönderim Zamanı: 1 Mart, 2013 Gönderim Zamanı: 1 Mart, 2013 Youtube daki bu videonun altında enteresan yorumlar var! şaibeli bulanlar vs. vs.
Champ Gönderim Zamanı: 1 Mart, 2013 Gönderim Zamanı: 1 Mart, 2013 İzleyince bende farkettim.Bi tuhaflık var
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 1 Mart, 2013 Gönderim Zamanı: 1 Mart, 2013 Sıralamada üst seviyelere çıksınlar diye maçı bilerek veriyorlar bence. Bu gençler içerisinde en çok beğendiğim Fang Bo.
AhmetSozmen Gönderim Zamanı: 1 Mart, 2013 Yazar Gönderim Zamanı: 1 Mart, 2013 Sıralamada üst seviyelere çıksınlar diye maçı bilerek veriyorlar bence. Bu gençler içerisinde en çok beğendiğim Fang Bo. Bu doğru olabilir. Başka türlü insan inanamıyor, benim aklıma gelmedi yani. Hani, maç satarsın da, birazcık çekişme olur bari bir set alırsın yani.
ararat1973 Gönderim Zamanı: 1 Mart, 2013 Gönderim Zamanı: 1 Mart, 2013 Tamam Yan An çerez değil ama Wang Hao da boru değil yani. Aga bu nedir demezler mi
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 1 Mart, 2013 Gönderim Zamanı: 1 Mart, 2013 Tamam Yan An çerez değil ama Wang Hao da boru değil yani. Aga bu nedir demezler mi Kim diyecek? Devran onların 1
Rıdvan Gönderim Zamanı: 2 Mart, 2013 Gönderim Zamanı: 2 Mart, 2013 Tamam Yan An çerez değil ama Wang Hao da boru değil yani. Aga bu nedir demezler mi Yüce Guoliang maç verilecek dedi mi bitmiştir.
Güner Demirel Gönderim Zamanı: 4 Mart, 2013 Gönderim Zamanı: 4 Mart, 2013 Çocuk çok iyi, gelecekte çok iş yapar. Ben Ma Long maçını youtube'den izledim. O maç çok daha güzel; İşte size linkleri: Tam maç: Kısa maç: İyi seyirler...
tufan Gönderim Zamanı: 4 Mart, 2013 Gönderim Zamanı: 4 Mart, 2013 bu çocuk ne böyle yaa ma long un kısa maçındaki 3,06 .dakikaya bakarmısınız ben böyle bir şey görmedim desem yeri
fatih engin Gönderim Zamanı: 4 Mart, 2013 Gönderim Zamanı: 4 Mart, 2013 Çocuk çok iyi, gelecekte çok iş yapar. Ben Ma Long maçını youtube'den izledim. O maç çok daha güzel; İşte size linkleri: Tam maç: Kısa maç: İyi seyirler... Ma Long sanki kendisiyle maç yapmış gibi. Stil olarak çok benziyorlar.
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 4 Mart, 2013 Gönderim Zamanı: 4 Mart, 2013 bu çocuk ne böyle yaa ma long un kısa maçındaki 3,06 .dakikaya bakarmısınız ben böyle bir şey görmedim desem yeri Maçı biraz hızlı hızlı oynatmışlar gibi. Çekimde sorun var. 1
Psychospin Gönderim Zamanı: 4 Mart, 2013 Gönderim Zamanı: 4 Mart, 2013 Çocuk çok iyi, gelecekte çok iş yapar. Ben Ma Long maçını youtube'den izledim. O maç çok daha güzel; İşte size linkleri: Tam maç: Kısa maç: İyi seyirler... bu çindeki turnuva. iyi de adam katarda da malonla final oynamış. bir sayı ile maçı alan ma long çılgın gibi sevinmiş.
bellek Gönderim Zamanı: 4 Mart, 2013 Gönderim Zamanı: 4 Mart, 2013 Ma ile başlayan iki Çinli den başka kuş tanımam..Aynı köyün kuşları olsa gerek bu Ma (Lin-Long) lar. İkiside avına deli gibi saldırıyorlar.. Vahşileşiyorlar.. 1
tufan Gönderim Zamanı: 5 Mart, 2013 Gönderim Zamanı: 5 Mart, 2013 evet siz söyledinizde farkettim bir önceki rallinin hızlandırılışıymış ben de diyorum hayatta görmedim böyle ralli :)
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap