SERKAN BAKIR Oluşturma zamanı: 28 Şubat, 2013 Oluşturma zamanı: 28 Şubat, 2013 TIBHAR Samsonov ALPHA tahta+TIBHAR Nimbus +TIBHAR 1Q böle bir kmobinasyon sizce nasıl?topa vuruldugunda bazılarında sanki kırık topla oynuyormuş gibi ses geliyor bunun nedeni nedir?(bilgim yok gülmeyin:))
atldvc Gönderim Zamanı: 28 Şubat, 2013 Gönderim Zamanı: 28 Şubat, 2013 Normalde Samsonov Alpha'dan o şekilde bir ses gelmez bir dönem bende kullanmıştım .Top gercekten kırık olmasın
SERKAN BAKIR Gönderim Zamanı: 28 Şubat, 2013 Yazar Gönderim Zamanı: 28 Şubat, 2013 anlamadım.bikaç topta denedim ama sesini beğenmedim.ondan önce hazır raket kullanıyordum stıga stratus 5 yıldız acaba ondanmı garip geldi bana
atldvc Gönderim Zamanı: 28 Şubat, 2013 Gönderim Zamanı: 28 Şubat, 2013 O yüzden olabilir Alpha çok güzel bir tahtadır .Bence çok güzel bir seçim olmuş
myrulezmyway Gönderim Zamanı: 28 Şubat, 2013 Gönderim Zamanı: 28 Şubat, 2013 sert lastikle yaptığınız sert şutlarda öyle ses gelebilir.
slayerex Gönderim Zamanı: 9 Mart, 2013 Gönderim Zamanı: 9 Mart, 2013 Xiom Hayabusa ZXi+XIOM Sigma PRO+XIOM Vega China kombinasyonum sizce nasıl?
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap