osman yılmaz-67 Oluşturma zamanı: 19 Şubat, 2013 Oluşturma zamanı: 19 Şubat, 2013 hafta sonu Amasya'da lig maçlarındaydım. Maçlarda o kadar ilginç sonuçlar oluyor ki kimin kimi yendiği belli değil. zirveye oynayan takımların en az 5 mağlubiyeti var. Güzel ve çekişmeli maçlara sahne oluyor. Şuan düşenler ve çıkanlar tam olarak netleşmedi. Marmaris etabı bomba maçlara sahne olacak... Biz de maalesef herkese 3-2 kaybediyoruz standardı bozmadan :)
Burak 06-86 Gönderim Zamanı: 20 Şubat, 2013 Gönderim Zamanı: 20 Şubat, 2013 Kocaeli sağlam kadro oluşturmuş, muğla marmarise çok daha kuvvetli bir kadroyla gelicek, veteranlar 1. adam transferi ile gücüne güç kattı...
notsniw Gönderim Zamanı: 20 Şubat, 2013 Gönderim Zamanı: 20 Şubat, 2013 ligde transferler kıymetliyse, terfiler zayıf mı olur acep bir ihtimal?
Burak 06-86 Gönderim Zamanı: 20 Şubat, 2013 Gönderim Zamanı: 20 Şubat, 2013 ligde transferler kıymetliyse, terfiler zayıf mı olur acep bir ihtimal? Malesef değil. Takımlar yabancı oyuncu getirtiyor bu sene o yüzden hiç de zayıf olmayacak....
Burak 06-86 Gönderim Zamanı: 21 Şubat, 2013 Gönderim Zamanı: 21 Şubat, 2013 http://mardin.gsb.gov.tr/Sayfalar/HaberDetaylari.aspx?HaberID=284
Mrtİzmir Gönderim Zamanı: 21 Şubat, 2013 Gönderim Zamanı: 21 Şubat, 2013 http://mardin.gsb.gov.tr/Sayfalar/HaberDetaylari.aspx?HaberID=284 vayyyy şekil yapmışın bilader tüm takımı tebrik ederim....Sende şimdi yol yorgunluğu,rehavet gibi durumlar söz konusudur hafta sonu maçlara gelde bizimde bi şekil yapma fırsatımız olsun...bide o 5 metre yüksekten topları atma lütfen....
Burak 06-86 Gönderim Zamanı: 21 Şubat, 2013 Gönderim Zamanı: 21 Şubat, 2013 vayyyy şekil yapmışın bilader tüm takımı tebrik ederim....Sende şimdi yol yorgunluğu,rehavet gibi durumlar söz konusudur hafta sonu maçlara gelde bizimde bi şekil yapma fırsatımız olsun...bide o 5 metre yüksekten topları atma lütfen.... Çoktan kendime geldim ben abi :) Tamam bu sefer 5 metreden değil 10 metreden atarım yeter ki sen iste :)
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap