Hakan KIRIK Oluşturma zamanı: 18 Şubat, 2013 Oluşturma zamanı: 18 Şubat, 2013 Madem damgalardan gidiyoruz: 4
ramazangorgun Gönderim Zamanı: 23 Şubat, 2013 Gönderim Zamanı: 23 Şubat, 2013 Üstad önceden de yazmıştım ama tekrar dan sorma ihtiyacı duydum. Ben daha önce sizin turnuvalarınıza hiç katılamadım. Oynayan genç çocuğun yarısından biraz fazla :) düzeyde oynayabiliyorum. 1 - Önümüzdeki turnuvaya katılabilirmiyim ? 2 - Tarih ne zaman ? 3 - Sağlık belgesi vs şart mı :)
Hakan KIRIK Gönderim Zamanı: 23 Şubat, 2013 Yazar Gönderim Zamanı: 23 Şubat, 2013 Üstad önceden de yazmıştım ama tekrar dan sorma ihtiyacı duydum. Ben daha önce sizin turnuvalarınıza hiç katılamadım. Oynayan genç çocuğun yarısından biraz fazla :) düzeyde oynayabiliyorum. 1 - Önümüzdeki turnuvaya katılabilirmiyim ? 2 - Tarih ne zaman ? 3 - Sağlık belgesi vs şart mı :) düzeyin o kadar iyiyse sana "sağlık belgesi" bizden hediye. Sen yeterki gel. Diğer şartlar ve gereksinimler : www.MasaTenisiSalonu.com da yazıyor
erdem çetintaş Gönderim Zamanı: 24 Şubat, 2013 Gönderim Zamanı: 24 Şubat, 2013 Çok güzel anlatmışsın seviyeni kardeş bayıldım vallahi Turnuva bugün saat 14 .00 te Ümraniye Anel iş merkezinde buyur gel
ramazangorgun Gönderim Zamanı: 24 Şubat, 2013 Gönderim Zamanı: 24 Şubat, 2013 Mesajınızı yeni gördüm. :) Önümüzdeki turnuvaya kaldı katılmak .Nasip işte
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap