Gokturk41 Oluşturma zamanı: 12 Şubat, 2013 Oluşturma zamanı: 12 Şubat, 2013 Merhaba, Spor amaçlı Masatenisi oynamaktayım ama kendimi geliştirmek istiyorum. Bunun için önce orta düzey bir raket toplamam gerektiğini düşünüyorum. Backhandim kuvvetli değil atack oynamayı seviyorum ancak düşüncelerimle gerçekleşen bir olmuyor. Bu hafta şirketten bir arkadaşım Çin'e gidiyor. 100$ civarı tavsiye edebileceğiniz lastik ve sap varmı? Teşekkür ederim.
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 12 Şubat, 2013 Gönderim Zamanı: 12 Şubat, 2013 Merhaba, Spor amaçlı Masatenisi oynamaktayım ama kendimi geliştirmek istiyorum. Bunun için önce orta düzey bir raket toplamam gerektiğini düşünüyorum. Backhandim kuvvetli değil atack oynamayı seviyorum ancak düşüncelerimle gerçekleşen bir olmuyor. Bu hafta şirketten bir arkadaşım Çin'e gidiyor. 100$ civarı tavsiye edebileceğiniz lastik ve sap varmı? Teşekkür ederim. Değerli arkadaşım madem 100 dolar bütçen var o kadar uzaklara gitmeye gerek yok. Türkiyeden de alabilirsin tahtayı, lastiği üsütünede alacağın malları görmesi cabası...Hoşgeldin...
Gokturk41 Gönderim Zamanı: 12 Şubat, 2013 Yazar Gönderim Zamanı: 12 Şubat, 2013 ATTACT : FRIENDSHİP 804 40 TLDEFANCE : FRIENDSHİP 804 40 TLTAHTA : Andro Blax OFF 95 TLYAPIŞTIRICI : Andro Turbo Fix 50 ml. 35 TL Bu şekilde bir düşüncem var. Tabi bu bütçeye daha iyi şeyler alınabilirse hazır Çin'e giden varken aldırayım diye düşündüm.
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 12 Şubat, 2013 Gönderim Zamanı: 12 Şubat, 2013 Sana bu dediklerini yapıştırıp göndeririler. Yapıştırıcı almana gerek yok bence.
Gokturk41 Gönderim Zamanı: 13 Şubat, 2013 Yazar Gönderim Zamanı: 13 Şubat, 2013 FRIENDSHİP 804 40 TL bu lastiği 9,5$ a buldum. Aynı lastiğin hightspin olanınıda 14$ a buldum. Bi tanede tahta ayarladığımda sanırım beni bir gömlek arttırır. Teşekkür ederim Bilal Bey,
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap