alaattin karatepe Oluşturma zamanı: 11 Şubat, 2013 Oluşturma zamanı: 11 Şubat, 2013 robo pong 1040 model robot ossicilatör çalışıyo asansör sistemi çalışıyo atış sıklıgı çalışıyo spin tekerleğide dönüyor ama top fırlatmıyo robotun önüne düşüyor .. arkadaşlar yardımcı olabilirmisiniz.....
işcan Gönderim Zamanı: 12 Şubat, 2013 Gönderim Zamanı: 12 Şubat, 2013 robotun en son kısmı olan topun çıktığı yerin alt kısmamındaki yaylı bir bölüm var çok küçük bir yay var ve o yayı bağlı olduğu plastik bir parçanın üstünde sert bir sünger olması gerekiyor. o kısmı elinle bastırırsan geri gelecektir . sorun ortadan böyle kalkacaktır. (aşağıdaki resimde kırmızı elips ile işaretledim) https://picasaweb.google.com/111592582869921151706/12Subat2013 1
alaattin karatepe Gönderim Zamanı: 12 Şubat, 2013 Yazar Gönderim Zamanı: 12 Şubat, 2013 SORUN ÇÖZÜLDÜ TEŞEKKÜRLER.............
SERKAN BAKIR Gönderim Zamanı: 13 Şubat, 2013 Gönderim Zamanı: 13 Şubat, 2013 bunun dışında memnunmusunuz robottan?
bellek Gönderim Zamanı: 13 Şubat, 2013 Gönderim Zamanı: 13 Şubat, 2013 SORUN ÇÖZÜLDÜ TEŞEKKÜRLER............. Sorununuzun çözülmesine sevindim... Bu tür robotları kişisel olarak kullanan üyeler vardır.. Çözülen sorunun robotunuzun neresinden kaynaklandığını açıklayabilirseniz açmış olduğunuz konu en azından yararlı bir hale gelebilir..
alaattin karatepe Gönderim Zamanı: 14 Şubat, 2013 Yazar Gönderim Zamanı: 14 Şubat, 2013 bunun dışında memnunmusunuz robottan? ilk robot deneyimim karşılaştırma yapamam ancak çok hoşuma gitti açıklarımı kapatacak çalışmalar için yeterli olacağını düşünüyorum...
alaattin karatepe Gönderim Zamanı: 14 Şubat, 2013 Yazar Gönderim Zamanı: 14 Şubat, 2013 yukarıda işcan ın açıklamasından bakabilirsiniz aynen söylediği gibi keşke mesaj a erken baksaydım bütün gece pdf formatını anlamaya çalıştım çözdüm ama yinede işcan beye çok teşekkür ederim ......
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap