denizci Oluşturma zamanı: 5 Şubat, 2013 Oluşturma zamanı: 5 Şubat, 2013 17 Şubat 2013 tarihinde KOCAELİ KUPASI ORGANİZASYONU YAPILACAK http://www.kkmtsd.com/ İLGİLİ SİTEDE GEREKLİ DETAYLAR MEVCUT KATILIM SINIRLAMASI KONULMUŞ ERKEN KAYITTA YARAR VAR DERİM ŞİMDİDEN KATILACAKALARA BAŞARILAR DİLERİM
Rıdvan Gönderim Zamanı: 7 Şubat, 2013 Gönderim Zamanı: 7 Şubat, 2013 Merhaba bilgilendirme için teşekkürler. Ön kayıt yaptırdık, bakalım bir mani çıkmazsa oradayız - forumdan gideceklerle haberleşelim.
Saadettin Gönderim Zamanı: 8 Şubat, 2013 Gönderim Zamanı: 8 Şubat, 2013 Fırsatı olan herkesi davet ediyorum. Gerçekten ter seviyede oyuncu için güzel ve kaliteli bir turnuva olacak. En azından düzgün bir salonda, düzgün masalarda oynama şansı elde edeceksiniz. Görüşmek üzere.. 1
Bora Gönderim Zamanı: 8 Şubat, 2013 Gönderim Zamanı: 8 Şubat, 2013 ben de ön kayıt yaptırdım. son anda bir aksilik çıkmazsa katılacağım. 1
Rıdvan Gönderim Zamanı: 8 Şubat, 2013 Gönderim Zamanı: 8 Şubat, 2013 Fırsatı olan herkesi davet ediyorum. Gerçekten ter seviyede oyuncu için güzel ve kaliteli bir turnuva olacak. En azından düzgün bir salonda, düzgün masalarda oynama şansı elde edeceksiniz. Görüşmek üzere.. Abi orda olacakmısın? Olacaksan görüşmek güzel olur. Ben kocaelideki organizasyonları hep beğenmişimdir. Sayın KKMSTD başkanı Murat Eriş i şimdiye kadarki o güzel organizasyonlar için tebrik etmek isterim.
Tahsin1 Gönderim Zamanı: 8 Şubat, 2013 Gönderim Zamanı: 8 Şubat, 2013 son dort koceli turnuvasına geldiğim gibi bundada orada olacam allahın izniyle
bellek Gönderim Zamanı: 9 Şubat, 2013 Gönderim Zamanı: 9 Şubat, 2013 son dort koceli turnuvasına geldiğim gibi bundada orada olacam allahın izniyle Sevgili Tahsin....THY şu uçak biletlerini 59tl yerine 9 tl yapsa Türkiyedeki tüm turnuvalara kayıt yaptırıp oynamaya başlamıştın..... Tahsin nerede.. Adanada yok be bilader Rizede..bırak oynamayı senin gittiğin turnuvaları takip etmeye enerji lazım... Biz Bayrampaşaya itet kaka zoraki gidiyoruz ...iki topada vurduk mu da yatak döşek yatıyoruz.. Ne enerjidir sendeki bu böyle...Nazar değmesin...
Aydın-16 Gönderim Zamanı: 9 Şubat, 2013 Gönderim Zamanı: 9 Şubat, 2013 İnşallah abi,bir aksilik olmazsa Bursa'dan bizlerde katılacağız.Niyetimiz orada bir süpriz yapmak.Tahsin'i karŞıma istiyorum.Bursa'dan sevgiler.
Deniz Gönderim Zamanı: 9 Şubat, 2013 Gönderim Zamanı: 9 Şubat, 2013 Merhablar, Bursa'dan Mehmet Şen 40-49 yaş gurubunda Fehmi Yavuzer 1950 doğumlu iki kişide ilave edebilirmisiniz? Teşekkürler
Tahsin1 Gönderim Zamanı: 9 Şubat, 2013 Gönderim Zamanı: 9 Şubat, 2013 bellek abim diyelim daha iyi olur hasmın masmın olur baş ağrımasın sizleri özledim aslında siznle masatenisi sohbeti yapmayı özellikle enson kocelide biraz muhabbet ettik senide aramızda görmekten mutluluk duyarız aydın abiye gelince başarılarınız dillerde takipteyim kocelide size karşı dayanamadım ama sizn gençleri tek tek yendim orda sıra size biraz daha iyi hissediyorum kendimi yeni lastiğimle topu masada tutmayı öğrendim artık spin sevadalısıydım sipini azaltıp masaya oynamaya başalayınca birzda olsa koceliden daha iyiolduğumu hissediyorum onun için en kısa zamanda sizinle oynamak isterim saygılar hürmetler
maze42 Gönderim Zamanı: 9 Şubat, 2013 Gönderim Zamanı: 9 Şubat, 2013 bende orada olacağım inş. bir aksilik çıkmaz ise...
Deniz Gönderim Zamanı: 10 Şubat, 2013 Gönderim Zamanı: 10 Şubat, 2013 Merhaba, Bursa'dan Sadi Alkan 40 - 49 yaş gurubuna ilave edebilirmisiniz? Gökhan
Bora Gönderim Zamanı: 10 Şubat, 2013 Gönderim Zamanı: 10 Şubat, 2013 turnuvaya katılmak isteyenlerin aşağıdaki linki incelemesini tavsiye ederim zira kayıtlar burdan alınmıyor. http://www.kkmtsd.com/index.php?option=com_content&view=article&id=232:sezon-acili-turnuvasi&catid=28:der-turnuvalar-2012-2013
Hakan KIRIK Gönderim Zamanı: 11 Şubat, 2013 Gönderim Zamanı: 11 Şubat, 2013 Kayıtlar buradan : http://www.kkmtsd.com/index.php?option=com_artforms&formid=11&Itemid=99999
Tunahanzorluu Gönderim Zamanı: 13 Şubat, 2013 Gönderim Zamanı: 13 Şubat, 2013 kayıtlar bitti fakat 1999 doğumlulara varmı turnuva ?
Tahsin1 Gönderim Zamanı: 17 Şubat, 2013 Gönderim Zamanı: 17 Şubat, 2013 geleceğim deyıpte gelemediğim ilk turnuva oldu yanılmıyorsun çok uzgunum gelmeyi çok istiyordum fakat bu sefer kısmet olmadı katılan herkese başarılar bol muhabbetler
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap