Ratior26 Oluşturma zamanı: 4 Şubat, 2013 Oluşturma zamanı: 4 Şubat, 2013 arkadaşlar yeni bir raket toplamak istiyorum eski raketim imzada var.http://masatenisi.com/urun.aspx?id=651 sizce bu lastiklere alışabilirmiyim.Oyunum ofansif top spin şut ve blok ağırlıklı oynuyorum.Kullanan varsa söyleyebilirmi ayrıca eski lastiklerim tipik çin lastiği alışmada sorun yaşarmıyım.
Ratior26 Gönderim Zamanı: 6 Şubat, 2013 Yazar Gönderim Zamanı: 6 Şubat, 2013 Teşekkür ederim en kısa zamanda deneyiminizi bekliyorum.Dediğiniz gibi çin lastikleri uzun ömürlü diyorlar avrupa lastıkleri çabuk mu yırtılıyor anlamadım ama çin lastikleri sert olduğu için oldukça sağlam...
karpatlar Gönderim Zamanı: 6 Şubat, 2013 Gönderim Zamanı: 6 Şubat, 2013 Teşekkür ederim en kısa zamanda deneyiminizi bekliyorum. Dediğiniz gibi çin lastikleri uzun ömürlü diyorlar avrupa lastıkleri çabuk mu yırtılıyor anlamadım ama çin lastikleri sert olduğu için oldukça sağlam... Spin çekerken raketi masanın köşesine vurursun,lastik cart diye boydan boya yırtılır:) Uzun ömürlü olarak tanıtılan lastiğin ömrü de pek kısa olur. Uzun ömürlü lastik,spin ve hızının diğer lastiklere göre özelliğini yitirmeden daha fazla kullanlabilir olduğunu düşün.Sanırım Avrupa lastiklerinin spinleri Çin lastiklerine göre daha çabuk azalıyor.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap