notsniw Oluşturma zamanı: 3 Şubat, 2013 Oluşturma zamanı: 3 Şubat, 2013 Bedensel Engelliler Türkiye Şampiyonası, 1-2-3 Şubat 2013 tarihlerinde Konya'da yapıldı. Turnuvadan resimlere aşağıdaki linkten erişebilirsiniz. http://www.masatenisikonya.com/index.php/turnuvalar/bedensel-engelliler-turkiye-sampiyonasi 1
Mustafa Altunok Gönderim Zamanı: 3 Şubat, 2013 Gönderim Zamanı: 3 Şubat, 2013 sonuçlara ulaşamadım. biliyorsan yazabilirmisin?
notsniw Gönderim Zamanı: 4 Şubat, 2013 Yazar Gönderim Zamanı: 4 Şubat, 2013 Malesef sonuçları almayı unuttum telaşeden...
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 4 Şubat, 2013 Gönderim Zamanı: 4 Şubat, 2013 3 Sporcu ile katıldığımız turnuvada gerçekten iyi iş çıkardığımızı düşünüyorum. Yağız Engin 10. Class birincisi , Aydın Demirkol 10. Class dördüncüsü ve Ahmet Birkan Karaçam 7. Class ikincisi oldu...Ayrıca bu üç sporcudan oluşan takım 10. Class Takımlar maçında 1. oldu :)Faruk abiyle Yağız'ın maçları yine yüksek seviyede geçti, ancak şu görülüyor ki Yağız kendisini her geçen sene çok daha fazla geliştiriyor, turnuvadaki herkesin ortak kanaati bu....Umarım uluslarası open turnuvalarda ve Avrupa Şampiyonalarında da daha fazla yer alır.... 1
Aydın-16 Gönderim Zamanı: 4 Şubat, 2013 Gönderim Zamanı: 4 Şubat, 2013 Yağız kardeşimi gönülden kutluyorum.İnşallah daha başarılı bir sporcu olarak karşımıza çıkar.Koç Samet hocayıda tebrik ediyorum.Doğrusu oyunu güzel okuyor.Uygulamak mesele inşallah ileride dediklerini yapar bizlerde başarılı oluruz.Ahmet kardeşimide tebrik ediyorum.Takım olarak süperdik.Herkese iyi akşamlar. 1
Ersun Gönderim Zamanı: 4 Şubat, 2013 Gönderim Zamanı: 4 Şubat, 2013 Bursa mıza bir madalya daha getiren gururumuz Aydın kardeşimi ve de Şampiyonaya katılan diğer tüm sporcuları yürekten kutluyorum.
Deniz Gönderim Zamanı: 18 Mart, 2013 Gönderim Zamanı: 18 Mart, 2013 Hocam Merhaba, Mayıs ayındaki bursa turnuvası hakkında forumdada bilgilendirme yapabilirmiyiz? Gökhan
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap