Mustafa Özkay(maz)E Oluşturma zamanı: 30 Ocak, 2013 Oluşturma zamanı: 30 Ocak, 2013 Liseler arası masa tenisi turkiye sampiyonasında Denizlideki grupta mucadele edecegiz , var mı Denizli de birkac gün once geldigimizde antreman yapabilecegimiz bir yer takımdaki oyuncular spin servis bh fh vs vs bilen insanlar ne kadar oldugu göreceli tabi bir sey söyleyip ego tatmini veya kendimizi kücültmek istemem . Yardımlarınızı bekliyorum hayırlı aksamlar
kemalbalim Gönderim Zamanı: 31 Ocak, 2013 Gönderim Zamanı: 31 Ocak, 2013 Denizlide bahri kaya var gençlik sporun antrenörü iyi sporcuları vardır heralde elinde isterseniz özelden numarasını atabilirim
Bora Gönderim Zamanı: 31 Ocak, 2013 Gönderim Zamanı: 31 Ocak, 2013 Denizli'de Kemal Balım isminde üst düzey bir sporcu arkadaşım var. Kendisi milli güreşçidir. İstersen özelden numarasını atabilirim. 5
Mustafa Özkay(maz)E Gönderim Zamanı: 31 Ocak, 2013 Yazar Gönderim Zamanı: 31 Ocak, 2013 Hahaha sagol Bora abi Kemal abiyi biliyorum Bahadırların takımındaydı 2.ligde , Cok iyi olur Kemal abi atarsan
kemalbalim Gönderim Zamanı: 31 Ocak, 2013 Gönderim Zamanı: 31 Ocak, 2013 madem beni tanıyorsun gel güreşelim numaramıda aleni veriyorum mustafa kardeşim 0554 584 85 83 geldiğin zaman ara bakalım yardımcı olalım sana 2
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap